kto plakał?? lepiej zapytaj kto rozpoczal takie idiotyczne akcje. Pryzblizyc troche historii???fala pisze:Tylko kto płakał po wydarzeniach na Wieczystej i wszędzie rozgłaszał jak to Cracovia się zachowała , wśród Pasiaków były negatywne opinie o tym zdarzeniu i nie było o czym gadać . W całym Kraku o tym było głośno i pewnie nietylko .
a my pewnie sie chwalimy i piszemy poematy na forach,
przestan sie osmieszac
i notka powinan wystarczyc a nie docinki w ostatnich wersachTeraz gdy Wisła robi syf , to Pasy mają być cicho ?
Zamieściłem tą notkę , żeby pokazać , że kij ma dwa końce , raz jedna raz druga strona robi coś głupiego .
bo pewnie wie albo nie dal sobie zamydlic oczu wasza propagandą na temat gnebionej Cracovii przez UB-ecką Wisłę.Ajgor młody filozofie dlaczego widzisz w tym wydarzeniu winę Pasów skoro ich tam nie było ?
a bedac dowcipny powiem, wina wasza bo nie wchodiz sie na nasze rejony
czekam na cytat w ktorym ktos z Wisly odwraca kota ogonem, ciekawym w jakim sensie, bo co tu odwracacOczywiście kibice Wisły od razu odwracają kota ogonem , przecież są w tym najlepsi i znajdą zawsze coś w pamięci do porównania , że wszystko kwita itd . Gdy ktoś z Cracovii robi coś głupiego - potępienie , gdy z Wisly - rewanż .
Pisze z duzej nawet waszą ale zdaza sie mi sie tez napisac z malej nie zawsze sprawdzam czy napisalem z duzej czy z malej.Marco - podnieca cię , pisanie nazwy klubu z małej litery , pewnie tak pokazujesz swą odwagę .
Tak jestem nethoolsem i tutaj pokazuję jaki jestem odwazny. lubie tez was styl pisania na forum i odwadze
no tos teraz doj....Młode rekiny szybko stały się płotkami.
Modercy Mordercy, MordercyZłodzieje , złodzieje , złodzieje !!!
bawi sie dalej??
napisalem ze was to powinno najmniej bulwersowac i pownniscie poprzestac na enetualnym kopiowaniu notek bo jestescie najwiecej odpowiedzialni za ten stan rzeczy ktory ma miejsce w Krakowie. Wszyscy to wiedzą ale wy cozywscie nie.
Off topic: Czekam dalej na odpowiedz z innego tematu.