fala pisze:Jak ma się prasę , policję to łatwiej mydlić oczy :
wysypanie szkła na murawę Wisły - super akcja- napad na trenera Jończyka i kradzież strojów treningowych , które spłonęły na derbach .
ojebanie sklepiku z pamiątkami w Tesco na Wielickiej - super akcja
- wywiad z Miętą w gazetach po słynnym rzucie " Miśka " - to musiał być kibic Cracovii , bo jaki wiślak chciałby zaszkodzić swojemu klubowi .
my w przeciwienstwie do was nie bedziemy siac na forach propagandy, ciekawym gdzie tu widzisz jakies schlebianie tej akcji ze sttrony Wisly, wskaz cytaty ktore swiadczą o tym ze nam to schlebiaMyślałem ze ten artykuł spotka się z potępieniem , zażenowaniem ze strony Wiślaków , niestety tak się nie stało widocznie im to schlebia .
a ja narazie nie wypowiedzialem swojego zdania bo nie musze sie lansowac na forumJa odcinam się od takich sytuacji zarówno z jednej , jak i drugiej strony , potępiam i tyle .
ja bym raczej napisal wprowadzenie sprzetu=zlamanie wszelkich regul w chuligance a wszystko reszta to nastepstwa tego wydarzeniaJończykClepardia
Park
oj kompleskyOto typowe myślenie ludzi związanych z klubem z drugiej strony błoń.
nie szerz wizji umeczonej przez 100-lat Cracovii przez ubecko-milicyjna Wisłę to to juz nie modne,a wiele ekip sie rpzekonalo kim jestescie chocby Lech po pamietnej awanturze przed kasami Wisly.Kibic Cracovii jak tylko sobie pierdnie to trzeba zrobić aferę na całą Polskę i wtedy pojawiają się na wszystkich forach setki wpisów najmądrzejszych kibiców Wisły, którzy piętnują całe zdarzenie i jednocześnie podkreślają że w ich szeregach nie ma ludzi,którzy byliby zdolni do czegoś takiego,a ich stadion to oaza kultury i spokoju.Ale jeżeli jest sytuacja odwrotna i okazuje się ,że fani związani z Wisłą dopuszczają się jakiś aktów wandalizmu czy bandytyzmu to wtedy winni są oczywiście wszyscy tylko nie oni.
tak wiec czekam na cyaty ze nam to schlebia, widzę ze ostro przegladasz strony internetowe i fora skoro piszesz takie brednie, bo na zadnych z tych stron nie ma wpisow schelbiajacych.
Doczekam sie na odpowiedz z innego tematu czy dalej bedziesz skrzetni pomijal ten watek.
Skoncz juz lepiej bo oprocz zwyklego lania wody brak ci argumentow a swiadczy o tym poprzedni temat i moje pytanie ktore przypomne ci jelsi nie pamietasz i moze wkoncu odpowiesz.