Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: marcin90 » 23 gru 2005, 19:24

piwus pisze:
marcin90 pisze:Przyszedł już do Was Fabiniak, teraz ma jeszcze dojść Pawełek na bramkę.
O tym mi nic nie wiadomo, ale jeśli pojawiłby się Fabiniak, to raczej uczyłby się od Majdana, niż odwrotnie.
Fabiniak przyszedł razem z Grzelakiem i Kazimierczakiem. Został wypożyczony z opcją pierwokupu.
piwus pisze:Pawełek może wskoczyć od razu do pierwszego składu (pamiętam, że w Wodzisławiu było zawsze ciężko, ostatni ogłównie przez Pawełka) i wtedy oferują Majdanowi niższy kontrakt.
Może ujmijmy to, jako z Wodzisławiem. To Pawełek zatrzymał Widzew na al. Piłsudskiego i utrzymał Odrę w pierwszej lidze. Ciekawe, czy Majdan się zgodzi na obniżkę pensji.
piwus pisze:Sądze jednak, że zostanie w przeciwieństwie do Piekuta, który znajdzie sobie coś w drugiej lidze. Przed sezonem był blisko Widzewa i Jagi, ale Wisła zażyczyła sobie za dużo. Teraz już nie będą robić takich problemów.
Adaś to może nawet grać w pierwszej lidze. Ale chciałbym, aby wrócił do Widzewa.
Piwus pisze:Na wylocie jest też Michał Wróbel, ale pewnie niewiele osób wie w ogóle kto to :)
Ja w swoim wcześniejszym poście wspomniałem, że Wróbel zmarnował sobie karierę w Wiśle. Już przed sezonem miał wylecieć, ale nie było chętnych. A chłopak talent ma i kto wie, może by wymiatał.
Piwus pisze: Jeśli przyjdzie ktoś na lewe skrzydło, to Brożek niestety odejdzie

No niestety,a to jeden z najbardziej utalentowanych graczy.

Wróć do „Polska”