Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 23 gru 2005, 20:37

Krzysztof Jarzyna pisze:A kto tu mowi o pilkarzach swiatowego formatu
Kaka jest takowym piłkarzem i to miało się tyczyć jemu podobnych zawodników.
Krzysztof Jarzyna pisze:Cassano, Joaquin, Cicihno, czy nawet Ballack, Kuijt to wielcy pilkarze, ale zaden nie kwalifikuje sie do "pilkarza swiatowej klasy, grajacego w najlepszej europejskim klubie mogacym z powodzeniem walczyc o najwyzsze trofea...".
Mam problem. Nie wiem czy powinienem się tutaj doszukiwać ironii czy też nie, a może pól na pół :roll: Z jednej strony mojej formułki "pilkarza swiatowej klasy, grajacego w najlepszej europejskim klubie mogacym z powodzeniem walczyc o najwyzsze trofea..." nie trzeba traktować do bólu dosłownie. Z drugiej strony natomiast Ballack kryteria te bądź co bądź spełnia. Nazwisko Cicinho nie wiem co tam robi.
Krzysztof Jarzyna pisze:A Ronaldinho od dziecka kocha Real.
Ultras-Sur pisze:Tak Luque jest zadeklarowanym Katalończykiem tak samo jak Ronaldinho który mówił że kocha Real i ManU a poszedł do Barcy
Różnica jest taka, że Albert Luque występował i dalej występuje w barwach reprezentacji Katalonii a informacji na temat miłości Ronaldinho do Realu nie jesteście w stanie wskazać Wy ani nikt inny chyba.
unojedrzej pisze:mamy teraz czas na przebudowe ekipy
Pytanie tylko jak wiele tego czasu macie?
unojedrzej pisze:nie ma co dramatyzować , 2 miejsce w lidze jest nasze..
To nie jest wcale pewne.
unojedrzej pisze:Milan , Inter , Man Utd , Arsenal czy te kluby też mają kryzys?
Milan kryzys? W porównaniu do Realu to jest zaledwiem drobna zadyszka. Nic więcej. Inter gra jak zawsze. Nic nowego. Manchester to zdecydowanie kryzys. Arsenal nie gra specjalnie słabiej niż zwykle. Nie udawaj, że w Realu jest podobnie.

Wróć do „Hiszpania”