Podzielam zdanie, hertha nie jest zespolem z ambicjami. Mysle ze sa poprostu sredniakiem i jedynie moga walczyc o Uefa!!
ja jestem za bayernem oczywiscie ale mysle ze bvb moze im zagrozic w nadchodzacym sezonie...prawdopodobnie sklad taki pozostanie i jest on nadal wystarczajacy do osiagniecia sukcesu...
Ja tez jestem za Bayernem no i rzeczywiscie na bundeslige sa mocni!!Na Europe wydaje mi sie ze nie az tak.
werder hmm...wszystko zalezy od tego w jakim stopniu mirek zastapi ailtona...2 miejsce
no wlasnie Mirek posiedzial troche na lawce i prosze z Bochum zaszalal lecz wszedl dopiero w 2 polowce ale to wystarczylo na Hattrick Z Bayernem sie staral lecz cos im nie wyszlo, moze za bardzo chcieli!!
bayer i stuttgart tez moga sporo namieszac na pozycjach 2-3...a schalke i hsv beda walczyc o miejsca kwalifikujace do gry w pucharze uefa
Leverkusen gra bardzo nierowno. Mecz z Realem byl w ich wykonaniui super (no i oczywiscie ta 'bomba Krzynowka' chyba jakies 110km\h) Pokonali moj Bayern, no coz porazki sa trudne ale potem juz ledwo remis z Nurnberg, nie istnieli w Stuttgartcie no i znow zwyciestwo z HSV dziwne prawda?
Co do Stuttgartu to mysle ze moga namieszac jezeli sie skoncentruja teraz cos sie wyjasni jakie maja aspiracje na obecny sezon gdyz juz 16.10 graja u siebie z Dortumdem
Pozdrawiam