Portsmouth - zbiorczy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 24 gru 2005, 23:16

Interesująca sprawa z tym transferem Oliego. Ogólnie za naszym czarnuchem nie przepadam i do tej pory jakoś nie specjalnie interesował mnie jego los, ale po tym transferze (o ile dojedzie do skutku) może być ciekawie. Pamiętam czasy (ależ ja stary jestem) kiedy to Oli zapewniał awans naszej kadrze. Później było już tylko gorzej. Bramki w reprezentacji to jedyna pozotywna rzecz jaką mógłbym o nim powiedzieć. Później już go tylko coś bolało i bolało. W Panathinaikosie grał nieźle kiedy tylko był na boisku. Szkoda tylko, że coś mu odwaliło i zostało. Fochy w mediach to mało profesjonale podejście. Obrażanie się na wszystkich wogół to samo. W Grecji był stracony. Teraz jeżeli uda mu się podpisać kontrakt z Portsmouth ma dużą szansę na to, aby przypomnieć o sobie tym Polakom, którzy już go skreślili. Na pewno nie jest on słabym zawodnikiem. Oli w dobrej formie to Oli wystarczająco dobry nawet na grę w reprezentacji. Ja osobiście jestem temu przeciwny bo go po prostu nie lubię a na brak napastników wcale nie narzekamy. Nie mniej jednak chłopak będzie w stanie strzelać bramki w Premiership i Janas może zwrócić na niego uwagę. Taki scenariusz wydaje mi się dość prawdopodobny.

Póki co jednak Olisadebe nie jest jeszcze zawodnikiem Portsmouth. Niech no się włodarze angielskiego klubu postarają. A testy medyczne innym razem bo teraz pewnie Oliego coś boli :roll: :wink:

Wróć do „Anglia”