Teksty piłkarzy

Awatar użytkownika
Piotr_zombie
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Piotr_zombie » 25 gru 2005, 22:42

"Moim największym wyzwaniem było zdetronizowanie Liverpoolu z ich pieprzonego miejsca w Premiership... możecie to wydrukować." - Sir Alex Ferguson w wypowiedzi dla jednej z angielskich gazet na temat jego odejścia w 2002 roku.

"Kiedy Włosi powiedzieli mi, że mam makaron na talerzu wolałem zobaczyć co jest pod sosem, aby się upewnić." - Sir Alex Ferguson przez meczem z Inter Milanem w Lidze Mistrzów. Marzec 1999 rok.

"Czekałem wystarczająco długo. Przypier*** go mocno. Tam była piłka, tak myślę. A masz ty piz***. I nigdy nie szydź ze mnie, że symuluje kontuzje." - Roy Keane na temat słynnego faulu na Haalandzie.

"Myślisz, że kim ty kur*** jesteś. Urządzasz sobie na mój temat spotkania. Byłeś gów*** jako piłkarz i jesteś nim jako trener. Jedynym powodem dla, którego spotykam się z tobą jest to, że jakimś cudem jesteś selekcjonerem reprezentacji mojego kraju, a sam nawet nie jesteś Irlandczykiem. Jesteś Anglikiem piz***." - Roy Keane o ówczesnym selekcjonerze reprezentacji Irlandii - Mickiem McCarthym. Maj 2002.

"Całe szczęście, że piłkarze nie są tacy jak ja. Wtedy zapanowałaby anarchia." - Eric Cantona.

"Spójrzcie na nich. Mógłbym się na nich zsikać." - wypowiedź Erica Cantony na temat dziennikarzy. Marzec 2001.

"Nieświadomie zakochałem się w małej, okrągłej, kuli, która czasami jest zabawna, a czasami nieznośnie się odbija, kiedy ktoś do mnie podaje." - Fabien Barthez.

a tak wogóle to mój pierwszy post na tym forum ;]

Wróć do „Wracając Do Meritum”