Marsz Niepodległości

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6307
Kibicuję: 4rsenal

Marsz Niepodległości

Post autor: sickstick » 11 lis 2021, 12:38

Enjo pisze:
11 lis 2021, 11:47
I niby czego ma być to wyznacznik ?

Bo to takie gadanie w stylu lewaków - moje wypierdalaj jest lepsze niż twoje, moj malunek nie niszczy a twój tak, ja mogę rozjebac plakat z dzieckiem ale to nic złego.

I idąc moim miastem to fakt, widzę więcej piorunów i lewackich bazgrołów.
Cóż muszę ci odpowiedzieć cytatem popularnego myśliciela ,mianowicie "naucz się czytać ze zrozumieniem", bowiem w moim poście wyraźnie skrytykowałem każdy akt wandalizmu niezależnie od tego która strona go popełnia, w żadnym miejscu nie zaznaczyłem że uważam że któraś ze stron jest lepsze lub gorsza, a jedynie zwróciłem uwagę na hipokryzję tych, którzy sami oszpecają mury, po czy płaczą o wandalizmie w Internecie kiedy zrobią to ci drudzy.

W związku z tym twój komentarz, który próbuje imputować mi postawę "moje wypierdalaj jest lepsze niż twoje" jest zupełnie nietrafiony, niezwiązany z niczym co napisałem, prawdopodobnie świadczy o tym że twój emocjonalny stosunek do komentowanych wydarzeń przyświeca ci logiczny osąd i każde zdanie inne niż twoje odbierasz jak atak, który musisz skontratakować.

Ani "moje wypierdalaj" ani "twoje wypierdalaj" nie jest lepsze. Oba sa karygodne. Po prostu śmieszą mnie ci, którzy widząc "twoje wypierdalaj" płaczą o wandalizmie, mimo że ich dłonie wciąż jeszcze są brudne od farby którą napisali "swoje wypierdalaj" dwie ulice dalej.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”