Marsz Niepodległości

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6332
Kibicuję: 4rsenal

Marsz Niepodległości

Post autor: sickstick » 11 lis 2021, 14:04

Enjo pisze:
11 lis 2021, 12:51
I dlatego przy okazji spaceru zachęcałes do liczenia ile jesy takich bazgrołów a ile takich ? Skoro oby dwa są złe to po co taki pomysł
Właśnie po to żebyś skończył płakać nad 'lewakami niszczącymi mury' i zwrócił uwagę na to że te same mury są w takim jak nie większym stopniu zniszczone wpisami rasistowskimi, kibolskimi czy faszystowskimi. Skoro te pierwsze tak ci przeszkadzają, to... dlaczego nigdzie nie widzę słów krytyki nt tych drugich?
Enjo pisze:
11 lis 2021, 12:51
Co do zarzutów o hipokryzje - wypisz, wymaluj Polska lewica - piękne hasła na sztandarach o tolerancji, miłości, pokoju a na ustach jebanie i wypierdalanie.
Jeśli w twoim odczuciu zarzucanie komuś hipokryzji jest "jebaniem i wypierdalaniem" to chyba znamy różne definicje tego słowa ;)

Wybacz przyjacielu, ale w twoich powyższych postach kreujesz się na osobę widzącą wąsko, tylko to co chce widzieć, a kiedy zaapelowałem żebyś spojrzał szerzej, ty tylko udowodniłeś że tego nie potrafisz. Wypisz wymaluj wpisujesz się dokładnie w tę postawę, którą skrytykowałem w swoim poście i jeszcze sam zgłosiłeś się do odpowiedzi, niejako wykrzykując "Patrzcie, on pisze właśnie o mnie!" mimo że pisząc je nie miałem nawet ciebie konkretnie na myśli.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”