Marsz Niepodległości

Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1979

Marsz Niepodległości

Post autor: Conrado » 11 lis 2021, 15:20

cloner pisze:
11 lis 2021, 15:08
Conrado pisze:
11 lis 2021, 15:06
Jestem przekonany że nikt z tego z forum nie jest przeciwny MN jako takiemu nawet nawet jeśli byłoby tak jak być powinno w takim przypadku czyli na czele marszu idą obok siebie najważniejsze osoby w państwie z Prezydentem w roli głównej który ale dziwnym trafem Prezydent Premier i prominentni przedstawiciele pisu w tym marszu iść nie chcą a dlaczego to chyba każdy zna odpowiedź i nie trzeba oglądać tvn 24 żeby to wiedzieć.
Powinni się dogadać rządzący z organizatorami i zrobić własnie jeden taki wspólny marsz. Gdyby na czele szedł i obóz władzy i opozycja... Rozmarzyłem się.
Myślę że gdyby to Prezydent organizował taki marsz kancelaria rozesłała zaproszenia czy nawet oficjalne konto na TT Dudy zamieściło informację o MN i zaprosiło najważniejsze osoby w kraju i obywateli którzy w cywilizowany sposób chcą obchodzić to święto z wyłączeniem organizacji skrajnych z każdej ze stron zero haseł faszystowskich homofobicznych ksenofobicznych i ogólnie mówiąc wykluczających a dopuszczając tylko hasła i pieśni patriotyczne to myślę że nikt z opozycji by wtedy nie odmówił i o wiele lepiej wyglądałoby to w przekazach telewizyjnych.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”