Postawiłem dziś 5,30 zł na nastepujące zdarzenia :
Aston Villa - Everton 1X [4:0
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls 1
New York Knicks - New Jersey Nets 2
Sacramento Kings - Portland Trail Blazers 1
Do wygrania niewiele - bo 16,12 zł. Ale tak na przełamanie to w sam raz
NBA oczywiście w nocy gra.
Na środę znalazłem kilka interesujących meczy:
Arsenal - Portsmouth 1
Kanonierz w końcu wygrali na wyjeździe, tylko 1:0 i tylko z Charltonem, ale gra napawa optymizmem, sytuację strzeleckie są [nawet bardzo dobre, 100%] skuteczność na razie zawodzi, ale w końcu się przełamią i strzelą kilka goli - myślę, że będzie to już w środę na highbury. Henry jak widac już w pełni sił. Bedzie dobrze
Birmingham - ManU 2
ManU złapało już chyba właściwy rytm i powinni sobie poradizć z Birmingham, nawet na wyjeździe. Atmosfera n Old Trafford się troche uspokoiła, juz nie ma burzy w mediach - więc piłkarzą się lepiej gra. Myślę, że ManU pewnie wygra.
Blackburn - Sunderland 1
Blackburn udowodniło w dwóch meczach z Middlesbrough, że potrafią zagrać efektywnie. W obu spotkaniach byli lepsi i wygrali [w Lidze i Carling Cup] Niby minimalne zwycięstwa, ale w końcu Middles sa bardzo solidnym zespołem. Trudno się z nimi gra. A Sunderland dziś co prawda zremisował z Boltonem, ale nie mają siły ognia. Więc nie powinni sprawić żadnych kłopotów ekipie z Rovers.
Ajax - Groningen 1 - pewniaczek jakich mało. jax rozniesie przeciwnika kurs bardzo przyzwoity jak na taki mecz [1.35]
Jak ktoś ma jakieś uwagi - to chetnie wysłucham/ przeczytam