FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 27 gru 2005, 12:56

Alkoholiko pisze:prawi pomocnicy: Ronaldinho, Giuly
Alkoholiko pisze:lewi pomocnicy: Deco, Giuly też tuy może grać...i Van Bronckhorst!
Alkoholiko pisze:prawi obrońcy: Belletti, Syvinho
Alkoholiko pisze:lewi obrońcy: Gabri, Van Bronckhorst
Alkoholiko pisze:Deco to przereklamowana pseudogwiazdka
:lol2: :lol2: :lol2:
Normalnie chyba zaraz bana dostaniesz bo nie wytrzymam. Człowieku jak nie masz pojęcia o temacie to nie pisz! Jesteś dyletantem a ja takich ludzi nie toleruję po prostu. Nóż mi się po raz kolejny w kieszeni otwiera. Zastanów się 35456346 razy przed napisaniem czegoś a później wyłącz komp i idź spać zamiast pisać. Naprawdę nie mam pytań.
Nie wiem co jest bardziej żałosne. Czy to, że Giuly który nie potrafi kopnąć piłki lewą nogą jest według Ciebie lewym pomocnikiem.
Czy to, że Deco który ma bardzo dużo zadań destrukcyjnych a poza tym rozgrywa piłkę w środku pola jest według Ciebie lewym pomocnikiem. Czy wreszcie to, że Deco, który w poprzednim sezonie był najlepszym piłkarzem Barcelony w przeciągu całego sezonu i zostało to docenione zarówno przez socios jak i dziennikarzy w Hiszpanii jest według Ciebie przereklamowaną gwiazdeczką.
Człowieku nie masz pojęcia o czym piszesz i ośmieszasz się coraz bardziej. Zajedwabiste to jest oglądanie meczy Barcy w telegazecie bo chyba w taki sposób je oglądasz.

Alkoholiko [*] :pogrzeb:

Największa żenada od dłuższego czasu IMHO.

Wróć do „Hiszpania”