Pele może dużo mówić. Np. że Polska nie będzie się liczyć na mundialu, co niekoniecznie musi być prawdą.Piotr_zombie pisze:sam Pele mówił że Best jest najlepszym piłkarzem globu
Tak to już jest w naszym społeczeństwie. Ciekawe czy taki user jeden z drugim słyszał nazwisko Best przed jego śmiercią.snake pisze:Oczywiscie ostatnie wydarzenia sprawiaja duzo. George zmarl i nagle wszyscy zaczeli gadac o tym ze to on byl najlepszy
Ja osobiście wolałbym się nie wypowiadać [choć czasem mogę nie wytrzymac i powiedzieć kogo uważam za tego naj...] wiadomo przecież, że nie dane nam było oglądać tych piłkarzy w akcji, w mecach, jednynie urywki meczy, tricki, cy gole. Ale tak na prawdę to całego meczu z Bestem czy Dalgishem, lub Maradona [tak wiem, ze on nie jest brytyjczykiem - za przykład podałem] to mało kto nas widział [jeżeli w ogóle ktoś] więc nie możemy tak do końca ocenić kto był najlepszy.
Możem się sugerować ich osiągnięciami, legendami o nich, czy efekttownością zdobywanych przez nich bramek, ale nie możemy stwierdzić, który był wybitniejszym piłkarzem.