----------------------------------Casillas(Lopez)-------------------------
-----------------Ramos(Pavon)-----------Helguera(Woody)---------------
----Salgado(Diogo)-----------------------------------Carlos(Bravo)----
--------------------Garcia(Gravi)-----Guti(de la Red)---------------
------------------------------------------------------------------------
--------Beckham(Balboa)-----------------------Zidane(Baptista)-----
-----------------Ronaldo(Soldado)----------Robinho(Raul)-------------
po zimowym oknie transferowym, powinien on wyglądać tak:
-----------------------------------Casillas(Lopez)-------------------
-----------------Ramos(Helguera)-----------Woody(Pavon)---------------
----Cicinho(Diogo)-----------------------------------Carlos(Bravo----
--------------------Garcia(Gravi)-----Ballack(Guti)----------
--------Beckham(Baptista)-------------------Zidane(Robinho)-----------
-----------------Ronaldo(Raul)-----------Cassano(Soldado)---------
według mnie Raul nie będzie jeszcze w stanie (po takiej cięzkiej kontuzji) grać na wysokim poziomie, więc powinien wchodzić z ławki. Ronaldo to wiadomo - najlepszy strzelec. Cassano - nie wydaje mi się aby po to go ściągali aby siedział na ławce. Soldado jest dobry, ale za mało doświadczony, powinien wchodzić w drugiej polowie)
a propo ustawienia Garcia na def., jakby nie patrzeć jest to nasz najlepszy def. pomocnik (niby jest jeszcze Ramos, ale on jest potrzebny w obronie kosztem Pavona).
Ballack vs Guti - wydaje mi się że Ballack szybko zagrzeje miejsce w pierwszej jedenastce, a Guti wejdzie w drugiej połowie i przesądzi o losach spotkania
Beckham na prawej - tu chyba nikt nie ma wątpliwości (niby kto inny ma tam grać)
na lewej zizou na zmiane z Robinho (Robson miał pół sezonu aby się pokazać, zagrał we wszystkich 23 spotkaniach jakie real rozegrał i ani nie błyszczał ani nie grał źle, mimo wszystko spodziewałem się czegoś więcej, po za tym napastnik z niego marny, pomoc lepsza)
jeśli chodzi o obrone to środek to Ramos i albo woody albo Ivan, na lewj Carlos, a na prawej Cicinho a na zmiane Diogo. Salgado mimo że zawsze go lubiłem ma już swoje lata i pewnie opuści klub jak nie w zime to w lato.