fieldy pisze: No jak to nie ma![]()
O czym dokładnie chciałbys pogadać ?
Takiej reakcji oczekiwałemadekk pisze: No jak to nie ma z kim...nie doceniasz nas
fieldy pisze:Na pewno ich wygryzie ? Kto widział Serba w akcji? bo ja szczerze się pryznam - nie miałem przyjemności. Za to widizałem wspomnianych O'Shea i Silvestre'a i skoro ManU wydał na Serba tyle kasy to pewnie ich wygryzie [przynajmniej jednego] Ale nna razie nie wiem co sobą reprezentuje.
Jak nie ma wygryźć? Wystarczy spojrzeć na poziom gry jaki sobą prezentuje Silvestre. Nie sądze, by Fergie upadł totalnie na głowę by sprowadzać zawodnika za ok. 7 mln funtów by ten siedział na ławce.adekk pisze:"serbski Terry" a więc gracz raczej przyzwoityna pewno przyda się taki Czerwonym Diabłom, powinnien on wprowadzić troche stabilizacji i spokoju w poczynaniach defensywy, a kto wie, może i sam Rio się przy nim obudzi...
Również mam nadzieję, że i Rio poczuje się pewniej, a razem z Vidićem stworzą świetną parę defensorów.
fieldy pisze:czyli szykuje się wielki przemeblowanie w ManU- nie powiem, przyda wam się. Tylko jak wyglada sprawa z De Jongiem ? Czy sam piłkarz jest zainteresowany transferem na Old Trafford ?
Jets to bardzo dobry piłkarz, więc na pewno byłby dużym wzmocnieniem waszej "11"
Czy wielkie to się okaze w lecie, bo najbliżyszm oknie transferowym przyjdzie najwyżej dwóch piłkarzy. A mogą to być Nigel de Jong i Patrice Evra. Wtedy bardzo możliwe byłoby odejście Mikaela Silvestre'a. Zainteresowanie Francuzem wykazał Olympique Lyon.adekk pisze:Ciesze się niezmiernie, że takie działania/czystki następuja w szeregach MAnu..bo chyba każdy się z tym zgodzi, że takowe są potrzebne...ale ja jeszcze ściągnał bym tylko jakiegoś pomocnika na środek, żeby troche uspokoić gre ofensywną i cała gra Manu wyglądała by zupełnie inaczej.. co do wspomnianych wyżej De Jonga i Aurelio, to na pewno nie byłby to głupie transfery, ale czy nie ma ważniejszych (newralgicznych) pozycji do obstawienia??
Oczywiście najważniejsze to wzmocnienie fomacji ofensywnej (czyt. pomocy). Arsene Wenger powiedział, że nie chce pozyskać Didiera Zokory. To bardzo dobra wiadomośc dla włodarzy United.
Wcześniej podobno zainteresowanie budził Aaron Lennon. 18-letni lewoskrzydłowy Tottenhamu. Nie widziałem gry obydwu piłkarzy, także trudno mi tutaj wypowiadać się. Carrick to defenswyny czy też ofensywny pomocnik?Piotr_zombie pisze:podobno jest zainteresowanie Michael'em Carrickiem z Tottenhamu. To jest zawodnik ktorego nam potrzeba czyli agresywnie grajacy anglik na srodek. To jest to!!!!!John Travolta pisze:nam na gwałt potrzebny srodkowy pomocnik
FAbio Capello chciałby kiedyś poprowadzić Manchester United, a Paul Le Guen odrzucił propozycję przyjęcia posady trenera PSG. Natomiast Hiddinkowi po seonie kończy się kontrakt z PSV. Czy któryś z nich zasiądzie na ławce trenerskiej United?
Pozdrawiam.