FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 28 gru 2005, 20:16

Jones pisze:I w tym meczu własnie powinien dać szanse do pokazania sie Maxiemu. A co do samego Maxiego to sam nie wiem co o nim sądzić. Jak dla mnie to są 2 absurdalne wyjścia. Albo koles jest chole*nie ambitny i ma zamiar kiedys w przyszłosci grac w 1 składzie(czyt. wygryźć Eto'o itp) i wie że do tego jeszcze długa droga i stara sie do tego małymi kroczkami dochodzić. Lub jest drugie wyjście. Koleś załapał całkiem niezły kontrakt w Barcy i jest tak pazerny na kase ze nigdzie nie ma zamiaru się ruszać. Choć jakby nie patrzeć to w Barcy jakiejś porządnej kasy nie zarabia, więc sam nie wiem co o tym myśleć.
Jest jeszcze trzecie wyjście i to w dodatku nie takie absurdalne jak zaproponowane przez Ciebie. Maxi wie, że Henka odejdzie po sezonie. Argentyńczyk do tej pory dostawał mało szans, ale wierzy w to, że pod neobecność Eto'o (albo w innej sytuacji) dostanie wreszcie szanse od Rijkaarda, których przecież sam chciał go ściągnąć do siebie. Jeżeli Maxi przyzwoicie zaprezentuje się w kilku spotkaniach to wtedy będzie miał szansę przejąć rolę pierwszego rezerwowego po Larssonie.

Wróć do „Hiszpania”