Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 29 gru 2005, 14:03

serek408 pisze:Nie no Nerazzurri szokujecie mnie Shocked Laughing żeby wygrywać potrzeba graczy światowej klasy , a nie kolejnych Gresków itp.
Pierwszy atak Adriano - Martins lub Recoba, przyjdzie Obinna a zastepcą Cruza powinien byc ktos młody którego kariera powinna rozkrecic sie Interze.Chamakh jest przymierzany przez najwieksze kluby we Francji m.in Lyon, PSG.Widziałem go kilka razy i bardzo mi sie podoba jego styl grania, Govou raczej przedstawiac nie trzeba gdyz gra reprezentacji Francji ma swoja wymowe.
S.Kalou i Kuyt i Huntelaar swietni zawodnicy, najlepsi snajperzy w Holandii.Serek chyba za bardzo zapatrzyłes sie w Calcio.Holandia słynie z wydobywania diamentów które swoich szlifów mogły by nabierac w Serie A
Z tym ze Huntelaar juz przeszedł do Ajaxu i mam nadzieje ze o jego klasie nie przekonasz sie w LM.Proponuje zobaczyc tabele najlepszych strzelców w Holandii
Carvalho juz pokazał klase w meczach o puchar UEFA(MVP finału - 3 asysty przy bramkach), dla mnie jest on swietnym piłkarzem który bedzie sie jeszcze rozwijał.Typowy król asyst, a bramke tez potrafi strzelic.
Za bardzo jestescie w patrzeni w nazwiska, na ligi w jakich graja a nie na umiejetnosci bo w końcu łatwiej teraz wydac mniejsze pieniądze niz za 3 lata kilkadziesiat milionów.Wiem ze Inter pewnie ich nie kupi ale jeszcze te nazwiska bedziecie wspominac.
Jeszcze do srodka pola przypomniał mi sie Danny Landzaat z AZ Alkmaar.Swietnie by sie z Cambiasso uzupełniali nie zapominajmy także o Davidzie Pizarro

pozdrawiam

Wróć do „Wracając Do Meritum”