Plebiscyt forumowy 2021

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Plebiscyt forumowy 2021

Post autor: Delpiero14 » 23 gru 2021, 15:49

1. Najbardziej wartościowy forumowicz -

@piotrcies - jedna z najbardziej charakterystycznych postaci na forum i również pomimo upływu lat jedna z najbardziej aktywnych. Przez swoją funkcję często musi mierzyć się z głosami niezadowolenia niejednego użytkownika na forum, pomimo iż to praktycznie nigdy nie jest decyzja jednego człowieka tylko całego grona moderatorskiego, więc tym bardziej propsy że pomimo tych licznych pretensji dalej utrzymuje równe tempo forumingu i stara się ogarniać sprawy organizacyjne.

@Kluchman - Podobnie jak wyżej w zasadzie. Kolejny użytkownik z tej starej gwardii, który pomimo upływu lat nie opuścił forum i dalej utrzymuje wysoki poziom pisania. Również plus za szeroki zakres zainteresowań.

@sickstick - Jest obecny praktycznie w każdym temacie na forum i w zasadzie zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia, więc również głos dla niego.

2. Debiut roku -

@HerskOner - Wybór w zasadzie oczywisty. Wszedł na forum na pełnej jakby nie był świeżakiem tylko starym wyjadaczem. Wszędzie go pełno i jeśli chęci oraz poziom nie opadną może spokojnie powalczyć o najwyższe wyróżnienie w przyszłym roku.

@Kamil121 - Nowy kolega Madrysta i głównie w temacie Królewskich pisze większość swoich postów. Pisze bardzo z sensem i na pewno dobrze, że pojawił się na forum.

@Pinturicchio - Kolejny Juventino do kolekcji. Czasem zdarza mu się napisać coś sensownego i w zasadzie głównie dzięki temu dostaje ten głos na zachętę.

3. Największy piłkarski znawca -

@seba82 - Za niezmienną od lat aktywność w temacie Milanu, śledzenie wszystkich insiderskich newsów i napędzanie aktywności która jest tam największa ze wszystkich klubowych tematów. Duży szacun.

@Bernabeu - zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia w temacie futbolu. Sprawnie operuje statystykami i potrafi umiejętnie bronić swoich racji.

@Cement - Jeśli faktycznie ogląda te wszystkie niepopularne ligi to tylko świadczy o jego piłkarskim fanatyzmie. Do tego bardzo fajne relacje, które pewnie pochłaniają mu niemało czasu, duży props za to.

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -

@Diamen23 - prywatnie to musi być bardzo fajny koleś.

@fieldy - sprawia wrażenie miłego gościa, myślę że byłoby o czym pogadać.

@Boromir - Jego zamiłowanie do wschodu mnie fascynuje, na tyle żeby spytać go o to twarzą w twarz.

5. Największy dowcipniś -

@Diamen23 - zabawny koleś, to pewnie u nich rodzinne.

@Chlopaczek - specjalista sarkazmu i ironii. Potrafi wyciągnąć coś śmiesznego nawet z potencjalnie nieśmiesznej sytuacji.

@piotrcies - również miewa śmieszne teksty i to na tyle charakterystyczne, że pewnie większość userów poznałaby jego żart nawet gdyby zakryć autora posta.

6. Kogo najbardziej ci brakuje na forum? -

@fieldy - Wiesiu wróć!

@Kojiro - to był agent xD Brakuje mi tych codziennych zagadek przy okazji jego dłuższych postów (co autor miał na myśli?)

@(L)oczkerson - Jeśli chodzi o merytorykę chyba najkonkretniejszy sympatyk Juve. Brakuje go czasem w temacie SD.

7. Najlepszy avatar -

@moody90 - tu w ogóle nie ma dyskusji. Messi z jebaną aureolą pasuje do niego bardziej niż cokolwiek innego.

@Kluchman - ma go odkąd pamiętam, bardzo charakterystyczny avek.

@DDK - jak wyżej. Nie wyobrażam sobie Dudka z innym avkiem.

8. Wydarzenie roku na forum -

Ban dla ozoba

coming out BeBada

Jazdy w temacie o covidzie

9. Kto poczynił największy postęp?

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Wszyscy piszą tak jak zwykle.

10. Najbardziej pomocny użytkownik -

@czubatka - za sprawy techniczne.

@Magnum - za przepisy piłkarskie.

@cloner - za poprawianie nieuków którzy powinni wrócić do szkoły.

11. Najfajniejszy użytkownik -

@futbolowa - sprawia wrażenie osoby, której nie da się nie lubić.

@10 - user w zasadzie bezkonfliktowy. Również kiedy ma inne zdanie od swojego kontrrozmówcy zawsze odpowiada z szacunkiem i nigdy nie daje się ponieść emocjom.

@Morrow - Zabrakło go w innych kategoriach więc umiejscowiłem go tutaj. Podobnie jak @10 w zasadzie. Duża wiedza i klasa.

12. Największy dziwak -

@RoyKeane - no zapracował sobie na ten głos. Parę dziwnych rzeczy z którymi będę go kojarzył jeśli nie zawsze to na pewno przez długi czas.

@Bienias - Uwielbiam te bóle dupy o Trzaskowskiego. Szczerze nie zdziwiłbym się gdyby miał gdzie wytatuowanego Trzaskosia z przebitym serduszkiem na znak tego jak bardzo go nienawidzi.

@Ojciecdyrektor - czasem go nie ogarniam.

13. Najsłabsze ogniwo.

Nie przychodzi mi do głowy nikt konkretny. Każdy daje od siebie coś pozytywnego i każdy swoją aktywnością (nawet drobną) utrzymuje forum przy życiu.

14. Największe rozczarowanie.

Z tym u mnie podobnie jak z największym postępem. Jak nie zauważyłem specjalnie u nikogo znacznego wzrostu poziomu, tak nie zauważyłem znacznego spadku.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”