Plebiscyt forumowy 2021

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Plebiscyt forumowy 2021

Post autor: HMK » 23 gru 2021, 16:47

1. Najbardziej wartościowy forumowicz -
@czubatka za wszystkie dane, ogarnianie kwestii technicznych. Fakt, jest pomocnym użytkownikiem, ale w dobrej drużynie musi też być gość od tej niewdzięcznej roboty i czasami trzeba też takie osoby wyróżnić w tej głównej kategorii. Tak N'Golo Kante swiatapilki.
@DDK za całokształt, lata na forum, fajnie się go czyta a i to bardzo w porządku gość. Zasługuje na głos.
I postawię na @Tomusmc również za całokształt, nie udzielam się już tyle co kiedyś, więc i więcej postów mi ucieka, ciężko mi określić kto wzniósł forum na wyższy poziom, a kto sprawił, że strona zaczęła pukać w wieko od trumny (a nie, sorry, wiem :smile2: ), ale Tomek też jest tu od zawsze odkąd pamiętam.
2. Debiut roku -
@HerskOner, nowe twarze się przewijały, ale tylko Hersk wszedł z buta, był aktywny i wbił się do składu. bardzo dobry debiut, mocne wejście. Oby więcej takich osób, co by za rok mieć duży dylemat kogo tu wstawić
@Kamil121, ten nick.. tyle wspomnień. Kiedyś to było, ale już nie jest. Miło widzieć nowy madrycki nabytek w szeregach forum.
3. Największy znawca -
@Cement niezmiennie, chociażby za posty podsumowujące mecze Las Palmas, a jak wiadomo Segunda = big love. Widać, że to chłopak z pasją a i w innych tematach miło mi się go czyta.
@Kluchman, kolega po szalu i choć w pewnej, wiadomej kwestii się nie zgadzamy tak szanuję, że jako jeden z nielicznych w temacie wirusa ma siły i chęci pocić się niesamowicie.
@7lechus polecę nieoczywistym typem, nie rozumiem fascynacji, ale widać, że kręci go ta babska piłka niesamowicie. Za dokładne opisy, za regularne relacje w temacie kobiecego futbolu zasługuje na głos.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Tutaj bez większych opisów, ale @Sergek chyba niezmiennie co roku.
5. Największy dowcipniś -
Historie @sicksticka regularnie śmieszą, ponadto ludzie ze zwały.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
@Morrow, @Dr.Football1, @blackmore
7. Najlepszy avatar -
Krówka @Kluchmana i oczywiście mój Ronaldo Nazario Brefłejt
8. Wydarzenie roku na forum -
Messi vs Lewy, koronawirus w natarciu
9. Kto poczynił największy postęp -
Nie wiem.
10. Najbardziej pomocny użytkownik -
@czubatka
11. Najfajniejszy użytkownik -
Fajny na pewno jest @matt_, @NoName1989 ma bardzo fajny gust rapowy (83!), @piotrcies już taki fajny nie jest, ale to też spoko gość.
12. Największy dziwak -
@Bassu, bo to co ostatnio wypisywał w temacie wirusa przeszło wszelkie pojęcie.
13. Najsłabsze ogniwo -
@MarcinW, myślę że argumentacja zbędna.
@adam9729859 oraz @ADAMJUVENTUSPL za brak aktywności w ostatnim czasie.
14. Największe rozczarowanie -
Nikt mnie nie rozczarował. :(

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”