Plebiscyt forumowy 2021

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Plebiscyt forumowy 2021

Post autor: piotrcies » 23 gru 2021, 18:59

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - @Delpiero14 był nieobecny przez jakiś czas, a wrócił w bdb stylu; @Diamen23 - inteligentny, zabawny i aktywny forumowicz - klasa od lat; @Kluchman za wiedzę i kulturę wypowiedzi.
2. Debiut roku - @HerskOner, który zaliczył najlepszy wybór od kilku lat i jest oczywistym kandydatem.
3. Największy znawca - @Kluchman - w zasadzie wyjaśnienie w pierwszej kategorii; @seba82 zna wszystkich agentów wszystkich piłkarzy we Włoszech i analizuje nawet kandydatów do Primavery; @Boromir w tematach polityczno-gospodarczo-historycznych zdaje się być prawdziwym ekspertem.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - minęło mi parcie do poznawania nowych forumowiczów, zwłaszcza że kilku miałem okazję spotkać i - jeśli mówimy o spotkaniach twarzą w twarz - do tej pory się nie zawiodłem, a szkoda byłoby ten trend psuć, ale jeśli mam kogoś wybrać, to @Diamen23 i @Delpiero14, bo można by załatwić spotkanie za jednym zamachem xD
5. Największy dowcipniś - @Delpiero14 za nieagresywny, ale zabawny sposób pisania; @sickstick ma czasem niezły żart, czasem przypomina mnie, ale niektóre teksty się wybijają; @Diamen23 mijają lata, a wciąż bawi.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - @fieldy, @petru; @Morrow - każdy klasowy, każdy nieobecny:(
7. Najlepszy avatar - chyba @Chlopaczek, bo w sumie niezły żart.
8. Wydarzenie roku na forum - Covid i Złota Piłka
9. Kto poczynił największy postęp - @Bassu - o wiele mniej agresji w postach i od razu o wiele lepiej się czyta, zwłaszcza że pisze dużo o naszym klubie i widać, że tym żyje :beer: ; @Tomusmc w sumie podobnie
10. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka za pomoc w sprawach forum; @seba82 - nie korzystałem co prawda z pomocy w tematach siłowni, ale zawsze tam pomaga chętnym; @cloner za pomoc w kwestiach językowych xd.
11. Najfajniejszy użytkownik - @Magnum - spoko ziomek prywatnie i na forum; @sci wkurzał mnie trochę pchaniem Ronaldo do United, ale wyszło na niego, poza tym równy ziomek; @futbolowa - lubię ją.
12. Największy dziwak - @Pinturicchio, bo ma swój charakterystyczny sposób pisania (ze zrozumiałych względów); @RoyKeane - poprzednicy wytłumaczyli, @Ojciecdyrektor - wystarczy spojrzeć choćby na jego post w tym temacie.
13. Najsłabsze ogniwo - brak głosu
14. Największe rozczarowanie - brak głosu

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”