@DDK jest tu od dawna, często się udziela i troszkę żałuję, że w Krakowie nie było czasu i okazji żeby się spotkać na browarku
@futbolowa kobieta sukcesu, miło się patrzy jak idzie do przodu. Też mało brakowało żebyśmy się spotkali w Gdańsku, ale nic straconego bo wiem, że kiedyś tu wróci
@seba82 mimo, że z drugiej strony moich klubowych sympatii to gościa nie da się nie lubić. Oddany swojemu klubowi, ale racjonalnie myślący. Kiedy trzeba stanie za nim, a innym razem zgodzi się ze zdaniem "wroga". Czasami dał się złapać ozobowi, ale zazwyczaj ma wyważone i merytoryczne wypowiedzi za co szanuję bo w tematach Calcio nie jest łatwo
2. Debiut roku -
@HerskOner bezsprzecznie. Wszedł z buta i często się udziela, oby tak dalej
@Pinturicchio ciekawa postać. Dla wielu dziwak, ale będę szanował jak zostanie na dłużej, nowa iskierka na forum
3. Największy znawca -
@Cement czesto czytam te jego elaboraty na temat meczu, który większość olała. Nie mam pojęcia skąd on tak skrupulatnie bierze opis bo ja po meczu Juve zapamiętuję z dwie akcje (oprócz bramek), które są warte uwagi
@Bernabeu udziela się nie tylko w temacie ligi hiszpańskiej czy Realu. Ma sporą wiedzę na temat futbolu i potrafi pogadać na poziomie mając masę argumentów na wiele tematów
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @futbolowa @DDK tę dwójkę opisałem wcześniej więc nie muszę nic dodawać
@sickstick myślę, że z tym gościem bym się nie nudził
5. Największy dowcipniś -
@sickstick jego żarty są zawsze w punkt. Opowieści zawsze śmieszą
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- zazwyczaj pisałem, że nikogo bo każdy odszedł na własne widzimisię, ale jakbym był przyciśnięty do ściany to z miejsca bym wyróżnił @blackmore
@Morrow jego też muszę dodać bo za rzadko tu bywa
7. Najlepszy avatar -
@Ojciecdyrektor sorki,jetsem tylko facetem
8. Wydarzenie roku na forum - cierpliwość do pisania kolejnych setek postów w temacie Covida
Euro 2021 Na którym dostałem bana przed samym finałem
9. Kto poczynił największy postęp - @HMK zdecydowanie dojrzał i fajnie się go czyta. W wielu kwestiach się z nim zgadzam i w końcu można pogadać jak mężczyzna z mężczyzną
@19B10 na początku myślałem, że to typowy kibol z Łodzi, a tu niespodzianka i nie dość, że fajnie się z nim rozmawia, chce odwiedzić Gdańsk to jeszcze można go spotkać w wielu innych tematach piłkarskich
Reszta raczej trzyma stały poziom
10. Najbardziej pomocny użytkownik -
@czubatka tu chyba nie trzeba komentować
@Kluchman w temacie informatycznym
@Hannibal za tematy samochodowe
11. Najfajniejszy użytkownik -
@sci - ziomek po szalu, fajnie mieć go po swojej stronie. Od lat na forum
@Hersk Oner - takie debiuty to ja szanuję
@sickstick jedna z najbarwniejszych osób z tego forum
12. Największy dziwak -
@RoyKeane duzo już było napisane o nim, nie będę się powtarzał
@cloner nie kumam typa po prostu. Wieczne dziecko, które stara się być poważnym i na zmianę udaje inteligenta i patola. Dwubiegunówka jak nic
@Ilka odeszła, wróciła, znowu jej nie ma. Strasznie zapatrzona w PiS co strasznie dziwi patrząc na to co się w tym kraju odpier*ala
13. Najsłabsze ogniwo - każdy coś wnosi do forum, nawet jak jest skandalistą to i tak powoduje szum na forum dzięki czemu są dyskusje
14. Największe rozczarowanie @ozob pomylilem się co do jego osoby i biję się w pierś. Cieszę się, że nie ma go już z nami
@cloner za to, że pewnie nigdy nie dorośnie
@MazurXIII ślepo wierzy i chce walczyć z całym światem żeby wyszło na jego. Dość agresywny foruming
Starałem się patrzeć obiektywnie i nie pominąć nikogo kto, w moim mniemaniu, coś wnosi do życia tego forum