Plebiscyt forumowy 2021

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Plebiscyt forumowy 2021

Post autor: Tomusmc » 23 gru 2021, 22:10

1. Najbardziej wartościowy forumowicz -

@DDK jest tu od dawna, często się udziela i troszkę żałuję, że w Krakowie nie było czasu i okazji żeby się spotkać na browarku

@futbolowa kobieta sukcesu, miło się patrzy jak idzie do przodu. Też mało brakowało żebyśmy się spotkali w Gdańsku, ale nic straconego bo wiem, że kiedyś tu wróci ;)

@seba82 mimo, że z drugiej strony moich klubowych sympatii to gościa nie da się nie lubić. Oddany swojemu klubowi, ale racjonalnie myślący. Kiedy trzeba stanie za nim, a innym razem zgodzi się ze zdaniem "wroga". Czasami dał się złapać ozobowi, ale zazwyczaj ma wyważone i merytoryczne wypowiedzi za co szanuję bo w tematach Calcio nie jest łatwo ;)

2. Debiut roku -

@HerskOner bezsprzecznie. Wszedł z buta i często się udziela, oby tak dalej :beer:

@Pinturicchio ciekawa postać. Dla wielu dziwak, ale będę szanował jak zostanie na dłużej, nowa iskierka na forum

3. Największy znawca -

@Cement czesto czytam te jego elaboraty na temat meczu, który większość olała. Nie mam pojęcia skąd on tak skrupulatnie bierze opis bo ja po meczu Juve zapamiętuję z dwie akcje (oprócz bramek), które są warte uwagi ;)

@Bernabeu udziela się nie tylko w temacie ligi hiszpańskiej czy Realu. Ma sporą wiedzę na temat futbolu i potrafi pogadać na poziomie mając masę argumentów na wiele tematów

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @futbolowa @DDK tę dwójkę opisałem wcześniej więc nie muszę nic dodawać

@sickstick myślę, że z tym gościem bym się nie nudził ;)

5. Największy dowcipniś -

@sickstick jego żarty są zawsze w punkt. Opowieści zawsze śmieszą ;) nic na siłę

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- zazwyczaj pisałem, że nikogo bo każdy odszedł na własne widzimisię, ale jakbym był przyciśnięty do ściany to z miejsca bym wyróżnił @blackmore

@Morrow jego też muszę dodać bo za rzadko tu bywa

7. Najlepszy avatar -

@Ojciecdyrektor sorki,jetsem tylko facetem ;)

8. Wydarzenie roku na forum - cierpliwość do pisania kolejnych setek postów w temacie Covida

Euro 2021 Na którym dostałem bana przed samym finałem :(

9. Kto poczynił największy postęp - @HMK zdecydowanie dojrzał i fajnie się go czyta. W wielu kwestiach się z nim zgadzam i w końcu można pogadać jak mężczyzna z mężczyzną ;) oby częściej się udzielał

@19B10 na początku myślałem, że to typowy kibol z Łodzi, a tu niespodzianka i nie dość, że fajnie się z nim rozmawia, chce odwiedzić Gdańsk to jeszcze można go spotkać w wielu innych tematach piłkarskich

Reszta raczej trzyma stały poziom

10. Najbardziej pomocny użytkownik -

@czubatka tu chyba nie trzeba komentować

@Kluchman w temacie informatycznym

@Hannibal za tematy samochodowe :)

11. Najfajniejszy użytkownik -

@sci - ziomek po szalu, fajnie mieć go po swojej stronie. Od lat na forum

@Hersk Oner - takie debiuty to ja szanuję 8)

@sickstick jedna z najbarwniejszych osób z tego forum

12. Największy dziwak -

@RoyKeane duzo już było napisane o nim, nie będę się powtarzał

@cloner nie kumam typa po prostu. Wieczne dziecko, które stara się być poważnym i na zmianę udaje inteligenta i patola. Dwubiegunówka jak nic

@Ilka odeszła, wróciła, znowu jej nie ma. Strasznie zapatrzona w PiS co strasznie dziwi patrząc na to co się w tym kraju odpier*ala

13. Najsłabsze ogniwo - każdy coś wnosi do forum, nawet jak jest skandalistą to i tak powoduje szum na forum dzięki czemu są dyskusje

14. Największe rozczarowanie @ozob pomylilem się co do jego osoby i biję się w pierś. Cieszę się, że nie ma go już z nami

@cloner za to, że pewnie nigdy nie dorośnie

@MazurXIII ślepo wierzy i chce walczyć z całym światem żeby wyszło na jego. Dość agresywny foruming

Starałem się patrzeć obiektywnie i nie pominąć nikogo kto, w moim mniemaniu, coś wnosi do życia tego forum :beer:

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”