1. Najbardziej wartościowy forumowicz - @Kluchman (duża wiedza na wiele tematów, ciekawe polecajki książkowe, trwa przy swoim, nawet jeśli obrywa za niepopularne opinie); @piotrcies i @czubatka (za wykonywanie na forum dużo roboty i podtrzymywanie tego miejsca przy życiu)
2. Debiut roku - w oczy rzucił się tylko @HerskOner, co znaczy, że zasłużył na to wyróżnienie
3. Największy znawca - @Kluchman , @seba82, @Boromir (każdy wnosi w różnych tematach bardzo wiele do dyskusji)
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - myślę, że miałabym dużo do pogadania z @Tomusmc, @DDK i @Kluchman, chociaż prawda jest taka, że chciałabym znać większość aktywnych forumowiczów
5. Największy dowcipniś - @sickstick, @Diamen23, @Delpiero14
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - ciekawa jestem, na kogo nam wyrósł @Carbon; no i @Morrow bardzo by nam się tutaj przydał
7. Najlepszy avatar - @sci, @Tomusmc, @Delpiero14
8. Wydarzenie roku na forum - zniknięcie i powrót @Ilka
9. Kto poczynił największy postęp - w sumie nikogo nie analizowałam pod tym kątem
10. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka (wyjaśniać nie trzeba)
11. Najfajniejszy użytkownik - w tym roku nabliżej mi do @Eyesmon, @Kluchman i @maciek_88, z którymi jakoś tam pozaforumowo też się "widzimy"
12. Największy dziwak - chyba nikt mi nie wpadł oko w ten sposób
13. Najsłabsze ogniwo - nie mam
14. Największe rozczarowanie - temat covidowy.