Podsumowanie roku 2019

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2196
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Podsumowanie roku 2019

Post autor: futbolowa » 25 gru 2021, 14:22

futbolowa pisze:
10 sty 2021, 10:18
W 2021 CHCIAŁABYM:
- wrócić do pełnej sprawności
Wróciłam - w miarę - radzę sobie bez kul, kolano rzadko boli, nie jest źle, chociaż wiem, że są rzeczy, których już nigdy w życiu nie zrobię.
futbolowa pisze:
- spróbować czterech nowych rzeczy: nordick walkingu, morsowania, szycia na maszynie i dziergania
0/4 :rotfl:
futbolowa pisze:
- wyjechać z zespołem - gdziekolwiek
Wrocław, Wawa, Kraków, Gdynia - działo się :)
futbolowa pisze:
- spędzić wakacje w górach
Zaliczone!
futbolowa pisze:
- z sukcesem sprzedać dziennik
Oj, tu sukces przerósł mnie tak, że przeszłam załamanie nerwowe. Ale jak już popracowałam nad tematem, mogę się tym wszystkim cieszyć i wzruszać :)
futbolowa pisze:
- skończyć pisanie książki
Fail. Mój największy wyrzut sumienia.
futbolowa pisze:
- zrobić nowy tatuaż
Zaliczone! :)
futbolowa pisze:
- kontynuować terapię, bo chociaż boli, to naprawia mi głowę
Wiadomo :)
futbolowa pisze:
- zobaczyć, jak Raków wygrywa ligę
Prawie :) Tak czy siak Raków mnie na stulecie absolutnie nie zawiódł.

----

Nie wszystkie założenia spełnione, ale to nie był łatwy rok. Straciłam dziadka, babcię, psa, fantastycznego sąsiada z czasów dorastania, a moja przyjaciółka straciła mamę - i właśnie z tym będę przede wszystkim kojarzyć ten rok.

Ale było też dobrze - zawodowo niemal same sukcesy (poza tym, że moglibyśmy już wydawać moją książkę, a ja jakoś tak się za dokończenie jej zabrać nie mogę). Zaczęłam uczyć się serbskiego, o czym marzyłam od kilkunastu lat - i cały czas przy tym trwam. Regularnie zaliczam też konwersacje z angielskiego i czuję się coraz pewniej, a pracujemy na poziomie C1, więc jest to spore wyzwanie. Przeczytałam sporo dobrych książek, korzystając z CC Unlimited regularnie chodzę do kina, a moja córka rozpoczęła treningi piłkarskie. Kryzys małżeński zażegnany, nowy pies daje mnóstwo radości, najbliższa rodzina względnie zdrowa. Nadmiar pogrzebów trochę kładzie się cieniem na tym wszystkim, ale tak naprawdę nie mogę narzekać na to, co działo się w większości obszarów życia.

Wróć do „Hyde Park”