Podsumowanie roku

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5303
Kibicuję: Tylko WISŁA

Podsumowanie roku

Post autor: DDK » 25 gru 2021, 19:06

DDK pisze:
09 sty 2021, 23:47
Na przyszły rok? Żeby dalej potrafić się odnaleźć w tym chorym świecie - żebym potrafił zawsze znaleźć jakieś rozwiązanie chorych przepisów, zakazów itd. Żeby nie złapać żadnych kontuzji, żeby można było grać w piłkę normalnie, cwiczyć i biegać. Zeby udało się przebiec maraton. Żeby związek dalej szedł w tę stronę co idzie, może się uda zamieszkać razem i wynająć moje mieszkanie, które w tym roku na pewno chce spłacić. Żeby w pracy się nic nie zmieniło na gorsze, żeby Wisła się utrzymała i żeby można było wrócić na trybuny. Żeby udało się gdzieś wyjechać zagranicę i w Polskę. Fajnie byłoby wyjść na Rysy, a pod koniec pomyśleć nad zmianą auta. Chyba tyle.
Odnaleźć się udało. Kontuzji standardowo co rok więcej, szkoda gadać. Maraton ukończony. Mieszkanie moje wynajęte, z dziewczyną już zdążyłem pomieskzac pół roku, a ona zdarzyła znaleźć pracę w Warszawie, ale się odnajdujemy i nie narzekamy. Mieszkanie spłacone, auto zmienione. Wisła się utrzymała, derby wygrane, na stadiony wróciliśmy. Nie udało się wyjechać nigdzie oprócz krótkich wypadów (3 razy Wrocław, zakopane, kilka razy warszawa). I na rysy tsz się nie udało. Ogólnie rok, mimo całej sytuacji na plus.

Na przyszly rok plany? Sprzedac kawalerkę, kupić 2 pokojowe mieszkanie gdzie się wprowadzę i spłacić je do końca roku. Dziewczyna żeby kupiła działkę pod dom. Żeby Wisła dalej nie spadła i wygrała kolejne derby. Żeby zdrowie dopisywało i nie było kontuzji. Żeby udlao się wyleczyć problem z udem i pośladkiem. Polecieć do Meksyku albo czegoś podobnego. Żeby coś ugrać w playarenie. I zeby dalej praca tak wyglądała jak dotychczas. I żeby nas nie pozamykali.

Wróć do „Hyde Park”