Plebiscyt forumowy 2021

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Plebiscyt forumowy 2021

Post autor: Boromir » 28 gru 2021, 13:11

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - Bernabeu, nie wiem czy ja go już nie nominowałem w zeszłym roku ale taki ziomek do dyskusji, tu Real, tam Juventus, gdzie indziej znowu o reprezentacji. Stara dobra szkoła "a jebnę posta" i ja to szanuję
2. Debiut roku - HerskOner, młody się nie bał i sczapkował, gratulacje
3. Największy znawca - Cement, tak mi się wydaje, bo przecież i tak nie ma tego jak zweryfikować czy on naprawdę tę trzecią ligę szkocką widział na oczy :wink:
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - spotykamy się codziennie, pokolenie C itd
5. Największy dowcipniś - słaby rok pod względem dowcipów, jestem zniesmaczony i nikt nie dostanie głosu
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - (L)oczkerson, ogólnie mógłbym to wymienić całą turyńską ekipę ale brak (L)oczka najbardziej dostrzegalny
7. Najlepszy avatar - HerskOner
8. Wydarzenie roku na forum - wojny ozoba, zwłaszcza ten ostatni tydzień EURO i podjarka Anglikami, to było dobre
9. Kto poczynił największy postęp - sickstick, przestał być zabawny na siłę i poszedł w merytorykę co wyszło mu na dobre. Na dowcipnisia roku i tak był za słaby a na znawcę czy MVP może jeszcze kiedyś zasłuży
10. Najbardziej pomocny użytkownik - boticelli, każdy wie za co
11. Najfajniejszy użytkownik - Magnum, on wie za co
12. Największy dziwak - cloner za dziwny sposób prowadzenia dyskusji, zwłaszcza pod koniec roku było to widoczne
13. Najsłabsze ogniwo - polska piłka
14. Największe rozczarowanie - ozob, niby taki mądry a dał się zbanować drugi raz :(

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”