Z całym szacunkiem dla Messiego trzeba stwierdzić, że póki co jest on tylko świetnie zapowiadającym się piłkarzem i do klasy Henry'ego brakuje mu duuużo...Tobik33 pisze:Strzela wiele bramek, ale to nie oznacza że jest lepszy od tego co mu je bedzie podawał...
Mi też się nie wydaje... Wydaje mi się za to, że Titi ustrzeli więcej goli od Messiego, dogra podobną do tego ostatniego ilość piłek kolegom, ściągnie na siebie uwagę obrońców rywala robiąc więcej miejsca na grę partnerom itd.Tobik33 pisze:Myślisz że jak przyjdzie Henry to Eto'o będzie strzelać po 30 goli w sezonie.... a Ronni 20 ?? nie wydaje mi się...
Pozostaje pytanie jak bardzo zależy Thierry'emu na możliwości wygrania LMKrzysztof Jarzyna pisze:Francuz w Arsenalu ma zapewniony pierwszy sklad w kazdym meczu. A tu mowiac o rotacji, to trzeba przyjac, ze zagra ok. 70% meczy w sezonie. Nie wiem, moze moja wyobraznia jest ograniczona, ale nie potrafie zobaczyc Henry'ego siedzacego na lawce i czekajacego, bo "to nie jego kolej dzisiaj do gry"