Poznajmy się lepiej

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Poznajmy się lepiej

Post autor: Ilka » 30 gru 2021, 22:56

Ilka pisze:
20 gru 2017, 0:52
O jeszcze mnie tutaj nie było ;)

1.Imie: Ilona
2.Wiek: 23 niech będzie, mój ulubiony, a ze jestem wiecznie młoda ;)
3. Wymiary ( waga/wzrost):wink: : 50/157
4.Zajęcie ( praca/student/uczeń): obecnie leser ;)
5.Komu kibicujesz: Widzew, Barca, Juve, MU! Skra, KS Lechia TM, Montreal Canadiens. Lubię też Besiktas i Benfica. Oczywiście całym sercem <3 z Polską. Później Italia, Hiszpania, Anglia, Argentyna i Urugwaj. No i Kanada w hokeja :)
6.Stosunek do polityki: dowiedziałam się z TV ze jestem faszystka! ;) A ogolnie to stosunek do polityki mam taki, że to największa k...a jest.
7,Stosunek do religii: katoliczka
8.Ulubiony gatunek muzy/wykonawca: wszystko co wpadnie w ucho oprócz disco polo, choć te oczy zielone
;) A zespoły to stare polskie: Dżem, Budka Suflera, Perfect itp.
9.Ulubiony gtunek filmowy/aktor(ka): komedie, komedie romantyczne, horrory, thriller i ostatnio seriale tureckie, ale nie te łzawe tylko bardziej o jakiś klanach czy WS, jak to dawniej było; )
10.Ulubiona potrawa: wiele ich jest, generalnie kuchnia polska i włoska
11.Sposob spędzania wolnego czasu: mecze przed tv i na żywo, rodzina, znajomi, bieganie (czasem), kino.
12.Ulubiony napój: kawa (jestem od niej uzależniona, od smaku, nie od działania bo nie działa już na mnie:( ), piwo i inne alkohole, które lubię degustowac.
Nic się nie zmieniło przez cztery lata :lol2: No może dwa kilo przybyło, ale to po świętach :lol2: W nowym roku się zrzuci :) A no i nie jestem leserem już :)

Wróć do „Hyde Park”