2. Debiut roku - Mocno widzę @HerskOner
3. Największy znawca - @Kluchman za temat covidowy, @seba82 za włoską piłkę i trochę bonusem, bo nie wiem gdzie to umieścić: @Boromir za EUIV
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @Morrow na jakimś zlocie United - to by trwało długo i pewnie więcej by w tym było dyskusji, niż oglądania. @sickstick, bo nieraz nie mogliśmy się zrozumieć przez neta, więc na żywo pewnie wyszłoby lepiej. @sci - kiedyś tak często go nie zauważałem, a ostatnio bardzo rzuca mi się w oczy.
5. Największy dowcipniś - @Chlopaczek - bardziej bezpośredni niż kiedyś, ale nadal jest dobrze. @piotrcies - duuużo tego wstawia, ale z połowa mi się podoba. Zauważyłem, że w Zawle dużo lajków łapie ode mnie @WKB, choć może go dziwić ten głos.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- rekina, Loczka i blackmore'a.
7. Najlepszy avatar - @HerskOnerowy doge często sprawia uśmiech, więc głos na niego.
8. Wydarzenie roku na forum - Inby wokół: Złotej Piłki i covida plus permaban dla ozoba.
9. Kto poczynił największy postęp - @Eyesmon - w pierszym roku pandemii szedł znacznie bardziej na ostro, teraz widzę większą otwartość u niego.
10. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka, @Boticelli i @Kluchman.
11. Najfajniejszy użytkownik - @Diamen23 - był blisko dostać głos w kategorii o dowcipnisiu, ale ogólnie lubię jego foruming. Uznaję to za kategorię "wyróżnień", a takowe chciałbym jeszcze przyznać @Sergekowi i @Conrado.
12. Największy dziwak - @Cement i @DDK - nie atakują tak mocno jak niektórzy, ale ich logika jest ostro pokrętna.
13. Najsłabsze ogniwo - @cloner - widzę tyle, co inni zacytują, a i tak się łapię za głowę jak już tak się stanie. Szok.
No i majster @Roy Keane za to co wypisywał w temacie GB.
14. Największe rozczarowanie - ozob. Mimo wszystko.