Sylwester bez Andrzeja Dudy

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 29 gru 2005, 23:09

piwus pisze:- Baggowi, by przestał wstydzić się wieku. 30latkowie też korzystają z internetu

Dziękuję:) Trzeba zwalczać kompleksy, jestem za...ja Tobie Piwus życzę żebyś się na Legię nawrócił :lol: w Końcu Legia w tym sezonie Mistrza ma(wg clonera - bo płyty klonuje :lol: )

Drodzy forumowicze w Nowym Roku chciałbym Wam życzyć wszystkiego najlepszego, moderatorom więcej Mikusiów, Nowaczków, Blantów, żeby pozdychali pod nawałem pracy(taki żarcik mały :P ) Sam sobie życzyłbym więcej dziewczyn na forum, bo jak widać te 'nasze' piszą wspaniale i ciekawie się czyta, życzłbym sobie jeszcze więcej pięknych napinek, tematów na poziomie 'Kościół', pozatym, żeby doszli nowi, wartościowi uzytkownicy i podwyższali i tak wysoki poziom tego forum. Nie wiem czy po Sylwku wstanę przez następne parę dni, więc nie martwcie się o mnie :P Pozatym kibicom Juventusu życzę dominacji we Włoszech i na Świecie.

Aha i chciałbym zaprosić na gale Złote Usta 2005, co prawda Szanowni Prowadzący nie raczyli nawet o mnie wspomnieć, ale pewnie siedze teraz gdzieś obok Blanta, Japka i innych Źąmów.

Wróć do „Hyde Park”