Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 30 gru 2005, 2:52

Niggaz pisze:Chyba żartujesz W Juve jest Camoranesi garjący w tym sezonie dużo lepiej od Joaquina. Bzdura totalna ogólnie.

Heh jak bym slyszał Bagg'a, niech jest co nie naczy ze Juve bardzo chce Joaquina...Camoranesi wiecznie niebedzie wkrecal w ziemie, wiek chyba ma piłkarsko najlepszy ale wszyscy się starzeja :wink:

stan_mic pisze:Portillo(dla którego wyporzyczenie do Bruggi raczej niewyjdzie na dobre).

Czemu, w LM zdobyl 2 gole w tak slabym klubie, wlidze nie trafia systematycznie ale gra całkiem calkiem, o niebo lepiej niz we Florencji mu idzie. Zresztą mi się wydaje ze Perez powoli zamyka mu drzwi do Madrytu, większą przebojowością objawil się wg mnie Soldado, który powinien zostac, choć Portillo nie jest zły (dobry wcale :wink: ) mozna go bedzie uzyć jako karte przetargowa tylko tyle że Juve daje Zalayete, pogromce Realu i Barcy :wink:

Nawiozując do Hiszpańskich brukowców, są na poziomie Bravo Sport tak samo jest równiez w innych krajach, dziennikaze nie maja pojecia o pilce a jeśli je mają to znikome...To tak jak się ogląda skróty naTVP i gościem jest Marek,Marek, Marek no jak mu tam zapomnaiłem...bazuje chłop na onecie...

Wróć do „Hiszpania”