Nikt nie mówi tu o sprzedawaniu tylko o wykupienie na lata zawodnika który moze być za kilka lat czołową postacia w Europie.Jestem zwolennikiem kupowania młodszych graczy.Gwiazdy w Interze juz mamy, a na zmienników pasowałoby ogrywac młodzszych graczy.Połaczenie młodosci i rutyny.Odchodzi np. Veron i Moratti nie musi wyciągac kilkudziesieciu milionów na lidera srodka pola tylko zastepuje go ktos z ławki który kosztował niewiele.Harmonia jest zachowana, gracz zna taktyke, styl gry druzyny, a przy doswiadczonych graczach czuje sie pewnie na boisku.Taka jest moja filozofia doboru personalnego do druzyny.Babel ale patrz , że Inter jest stworzony po to by wygrywać , a nie po to by ogrywać młodych gniewnych i ewentualnie później ich sprzedawać (zresztą sam wiesz jak to u Nas z promowaniem).
Tyle nazwisk wymieniłem - bo przecież ktos moze wykupic danego zawodnika i trzeba miec opcje zastepcza.Prawdopodobnie odejdzie Veron, Cruz, moze Toldo, Hammer, raczej Kily i Ze Maria więc trzeba zastąpic tych zawodników(mozna zawodnikami przebywajacymi na wypozyczeniu typu Carini lub z Primavery) i wzmocnic lewa obrone.Wiec jesli dało by sie utrzymac cały skład to własciwie potrzebny bedzie tylko jeden trensfer.serek408 pisze:i połowa składu znów wymieniona
pozdrawiam