Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 30 gru 2005, 17:42

Babel pisze:Tyle nazwisk wymieniłem

Wymieniłeś ich kilku , ale moim zdaniem żaden nie byłby godnym zastępcom np. Verona

Babel pisze:Nikt nie mówi tu o sprzedawaniu tylko o wykupienie na lata zawodnika który moze być za kilka lat czołową postacia w Europie.Jestem zwolennikiem kupowania młodszych graczy.Gwiazdy w Interze juz mamy, a na zmienników pasowałoby ogrywac młodzszych graczy.Połaczenie młodosci i rutyny.Odchodzi np. Veron i Moratti nie musi wyciągac kilkudziesieciu milionów na lidera srodka pola tylko zastepuje go ktos z ławki który kosztował niewiele.Harmonia jest zachowana, gracz zna taktyke, styl gry druzyny, a przy doswiadczonych graczach czuje sie pewnie na boisku.Taka jest moja filozofia doboru personalnego do druzyny.

Rozumiem sprowadzić 2-3 graczy podobnych do tych co wymieniłeś , ale cała ławka złożona z młodzików :?: :roll: sezon jest długi i każdemu może przytrafić się kontuzj. I Babel dajmy na to , że 5 podstawowych piłkarzy doznaje kontuzji (to jest możliwe) wtedy wchodzą ci młodzi nieograni i niedoświadczeni , nie wiadomo czy wytrzymają obciążnie psychiczne , a drużyna może stracić.
Inna sprawa , że może zyskać super młodych zawodników , ale to wtedy wszystko musiało by wypalić , a tak w życiu nie ma. Ale trzeba przyznać , że Twój pomysł nie jest najgłupszy :wink: nawet dobry , ale ja zostane przy swojej wizji 8)

Wróć do „Wracając Do Meritum”