Babel pisze:Wiadome nie chodzi mi o cała niedoswiadczona ławke ale jak napisłaes 2-3 młodych wilków.Poza tym mlody nie znaczy nie ograny.
No to teraz się rozumiemy
Lista młodych (tak 22-23 lata) którzy w ostatnich latach przychodzili do Interu :
Corradi - nie zagrzał u nas długo bo został wymieniony na Crespo
Gresko - kompletny niewypał który kosztował grube miliony
Farinos - także się nie sprawdził i był wypożyczany
Adriano -
VD Meyde - niestety kolejny młody z zagranicy który niewypalił
Ventola - niby grał już wcześniej w Italii i został ściągnięty z Bari , ale poza pamiętnym meczem z MU w 99 kariery nie zrobił
Dalmat - miał może kilka udanych występów
Narazie oni przyszli mi do głowy , ale jeden Adriano (grał w Italii) to za mało. Mam nadzieje , że z Primavery wejdzie tak z 3-4 graczy do seniorów. Już epizody zaliczyli Andreolli , Mea Boumsong czy Momente , ale licze na to , że załapią sie do składu tak jak Oba
I jeszcze taka plotka (?)
Być może podczas styczniowego okna transferowego dojdzie do wymianiy na linii Inter-Lazio. Jak wszyscy wiemy Nerazzurri od dawna starają się o pomocnika rzymskiego klubu - Cesara, jednak ich nadzieje na pozyskanie piłkarza dotychczas zawsze rozwiewał boss Biancocelestich - Claudio Lotito.
Teraz, kiedy 31-letniemu graczowi z Rzymu pozostało 6 miesięcy do wygaśnięcia kontraktu i nie chce on go przedłużyć, prezydent Lazio jest skłonny wymienić Brazylijczyka na piłkarza Interu występującego na tej samej pozycji - Argentyńczyka Kily Gonzaleza. Działacze naszego klubu zapewne taką ofertę przyjeliby z otwartymi rękami, jednak na przeszkodzie stoją zarobki Kily'ego, który otrzymuje 2.5 mln rocznie, a Lotito nie jest mu w stanie tyle płacić i w związku z tym część wynagrodzenia musiałby pokrywać Inter.
Jeśli Massimo Moratti zgodzi się na pokrycie części zarobków Kilego to ewentualna wymiana jest bardzo możliwa i Cesar od stycznia może reprezentować barwy naszego klubu.
Kily i tak odejdzie , ale czy Cesar jest nam potrzebny