FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 30 gru 2005, 22:33

janiofcb pisze:Przyznam, że już od dawna mam nadzieję na ściągnięcie do Barcy Fabio Aurelio

Walko o tego lewoskrzydłowego obronce będzie ciekawa dość, Real szuka nastepcy R.Carlosa który moze od czerwca zawita do Turcji, Kataru bądź Brazyli chyba jego dni sa już policzone...Man Utd szuka alternatywy dla kontuzjowanego Gabriela Heinze, chociaz niby chcą Petrice Evre wiadomo ze ekonomicznie opłaca ściągnąć się gracza kompletnego za free. Chyba włoskie kluby też nie spią i szykują się z ofertami, bo już od niedzieli Fabio moze usiąść do rozmów z kazdym klubem. Ja mam nadzieje, że Real kupi Ashley Cole'a i da sobie spokój z "bialym brazylijczykiem" :wink: (za duzo ich u nas choć on prawie jak Hiszpan w kadrze gra mało a i paszport ma :wink: ) choć napewno ucieszyl bym się z jego przyjśćia...

Co do Daniel'a Alves'a...gość ma olbrzymi potencial jest mlody szybki, z dobra jak na brazylijczyka techniką, ogólnie Sevilla ostatnio ma bardzo udane transfery...(Baptista, Dabiel, Adriano), chyba macie prawo pierwokupu tego kopacza, jak Saviola tam szedl to chyba zostalo wynegocjowane...nie jestem pewien ale coś mi się obija o uszki...Podoba mi się ten pilkarz gra bardzo dojrzale jak na jego wiek, ale o wiele bardziej podoba mi się jego kumpel z drugiej strony boiska Adriano, który debiutująć w La Liga gra naprawde na wysokim poziomie, obronca ktory jeździ równo po swej stronie...nawet podczas meczu Sevilla vs Barca zagral bardzo dobrze.

Obaj pilkarze(Aurelio, Alves) z pewnością bardzo wzmocnili by obrone Blaugrany ale czy wzmocnią :?: Byli by to kolejno 6 i 7 brazylijczycy w zespole(wliczająć Deco :wink: )...

Wala o Aurelio będzie ciekawa, raczej o Alvesa nie bedziecie mieli konkurenta.

Wróć do „Hiszpania”