Gdyby Einstein żył w obecnych czasach i dowiedział się o tym jakie pierdoły tu wypisujecie to zrewidowałby swój pogląd i wskazał na to, że używaliście mózgów do momentu podłączenia sieci światłowodowej. Cała wasza aktywność jest zaprzeczeniem tego co robił Einstein i temu co było dla niego najważniejsze. Nauce.seba82 pisze: ↑23 sty 2022, 13:21Moja nowa dziewczyna jest pielęgniarką i ma do czynienia z covidem codziennie. Byliśmy na Sylwka u drugiej jej koleżanki, która pracuje w punkcie szczepień (sama mnie szczepiła).
Ale nie będę pisał o przypadkach z życia wziętych tutaj, bo zaraz padnie argument, że antyszczepionkowcy, plaskoziemcy itd
Bo oczywiście moja dziewczyna, która się ze mną szczepiła, kłamie mi i jest pierdolniętym antyszczepionkowcem.
A potem będzie taki komentarz:
Einstein kiedyś dobrze powiedział " człowiek używa mózgu od momentu narodzin do momentu zakupu telewizora".Ojciecdyrektor pisze: ↑23 sty 2022, 13:04Kiedyś mój znajomy zjadł kotleta schabowego z ziemniakami, godzinę później dostał zawału i umarł.
Od tego czasu ta potrawa jest dla mnie Tabu!