Jakoś w pierwszej połowie poprzedniego sezonie nie protestował. Siedział na ławie bo Gio miał bardzo dobrą formę. Sylvinho według mnie mógł by być bardzo dobrym rezerwowym i to nie tylko przez rok...Gem16 pisze:Sylvinho to własinie mógl by po sezonie odejść jak ma na tą samą pozycje dojść Fabio Aurelio. Bo po co trzymać go na ławie
Młody nie jest ale jeszcze ponad półtora roku to on może bez problemu grać na takim poziomie jak teraz. Ja go tak szybko nie skreślam. Gio jest tylko o rok młodszy od niego więc też młody nie jest...Gem16 pisze:A i tak on już długo raczej nie pogra na wysokich obrotach bo wiekiem już nie taki młody jest niestety
Tylko jedno mnie zastanawia gdyby odeszli Gio i Gabri, przyszli Alves i Aurelio (2 Brazylijczyków), jeszcze troche to zostaniemy drużyną Brazylijską, mysle że jak by odszedł Gabri można by na jego miejsce dać Damia'e który w tym sezonie został wypożyczony aby sie ogrywał. Wiadomo że Brazylijczycy są najlepsi, ale można by co jakiś czas wprowadzać jakiegoś Hiszpana...
POZDRO