FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tobik33 » 31 gru 2005, 10:56

Gem16 pisze:Sylvinho to własinie mógl by po sezonie odejść jak ma na tą samą pozycje dojść Fabio Aurelio. Bo po co trzymać go na ławie :roll:
Jakoś w pierwszej połowie poprzedniego sezonie nie protestował. Siedział na ławie bo Gio miał bardzo dobrą formę. Sylvinho według mnie mógł by być bardzo dobrym rezerwowym i to nie tylko przez rok...
Gem16 pisze:A i tak on już długo raczej nie pogra na wysokich obrotach bo wiekiem już nie taki młody jest niestety :roll:
Młody nie jest ale jeszcze ponad półtora roku to on może bez problemu grać na takim poziomie jak teraz. Ja go tak szybko nie skreślam. Gio jest tylko o rok młodszy od niego więc też młody nie jest...

Tylko jedno mnie zastanawia gdyby odeszli Gio i Gabri, przyszli Alves i Aurelio (2 Brazylijczyków), jeszcze troche to zostaniemy drużyną Brazylijską, mysle że jak by odszedł Gabri można by na jego miejsce dać Damia'e który w tym sezonie został wypożyczony aby sie ogrywał. Wiadomo że Brazylijczycy są najlepsi, ale można by co jakiś czas wprowadzać jakiegoś Hiszpana...

POZDRO

Wróć do „Hiszpania”