Polacy na świecie

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 31 gru 2005, 11:03

luk1208 pisze:co do Żurawskiego to jakis pecz go przesladuje w Celticu bo nie moze pokazac to co umie, zagrał chyba jeden lub dwa mecze na swoim poziomie, a potem kontuzja i leczy ją do teraz

Niestety. Ale najważniejsze , że Strachan i kibice Celticu ciągle w niego wierzą , a Żuraw to piłkarz nieprzeciętny i miejmy nadzieje wedrze się w serca kibiców niczym Henka :)

czeher pisze:Mundial coraz blizej a nasza repra sie sypie

Spokojnie , spokojnie jeszcze czas i ci którzy mają pojechać napewno pojadą.

kandydaci na mundial i ich sytuacja :

Dudek - chyba w najmniej komfortowej sytuacji
Boruc - pewniak w klubie i w kadrze
Kowalewski - ma spore szanse na awans do kadry o ile nie wyskoczy jakiś młody wilk i Jurek nie zmieni klubu
Fabiański - media domagają się zabrania Legionisty do Niemiec. Nie jestem przeciwny
Adamski - nie jestem przekonany co do jego umiejętności
Baszczyński - na dziś pewniak na prawą obronę. Może gdy odejdzie z Wisły będzie jeszcze lepszy ?
Bąk - to już nie ten sam piłkarz co choćby 2 lata temu , ale nadal solidny
Bieniuk - sam nie wiem na czym stoi jego transfer do Anglii :roll: licze jednak , że będzie straszył dotychczasowych reprezentantów , a kto wie może i Jarkowi się uda
Bosacki - zmarnował się w Niemczech
Dudka - dobre mecze przeplata ze słabymi. W kadrze zawsze trzeba grać na 101% , a czasami gra od nichcenia
Głowacki - sam już nie wiem czy nim jeszcze warto zawracać sobie głowę :roll:
Hajto - ostatnio coś mówił , że chce pojechać , ale takimi pseudo występami w klubie nic nie zdziała
Jop - dobry obrońca , ale z Anglią nie wytrzymał psychicznie :roll: A MŚ to już poważna sprawa
Kłos - podobnie jak Bąk , ale jego przyszłość stała się niepewna - Wisła poważnie myśli o pozbyciu się Tomka
Rząsa - jego czas minął (w zasadzie gdybym ja był selekcjonerem to nigdy bym go nie powołał)
Wasilewski - zaimponował mi w meczu z Estonią , trzeba dalej go testowac :!:
Żewłakow - w tej chwili najlepszy lewy obrońca
Żuraw - ciekawe czy Janas jeszcze go sprawdzi :roll: w Bundenslidze naprawde solidny
M.Burkhardt - jakby się odrodził pod wodzą Wdowczyka , ale czeka go jeszcze ciężka praca
Giza - raczej nie pojedzie na finały , ledwo wybija się ponad przeciętność w naszej lidze
Gorawski - przez kontuzje stał się dużo słabszy , ale trener wie na co go stać i myśle , że w razie kontuzji podstawowych graczy może być dobrym zmiennikiem
Kaczmarek - w kadrze tak nie kiwał jak w lidze , ale pokazał kilka dobrych zagrań. Nie wolno go przekreślać
Kałużny - :lol:
Karwan - coś jak Giza tylko , że z przeszłościa w kadrze
Kaźmierczak - warto go zabrać , ale jeśli wypali transfer do Wisły to ma szanse stać się jeszcze lepszym
Kiełbowicz - to tu to tam :) może grać w pomocy i w obronie
Kosowski - jakby nie grał w klubie i tak pojedzie na WC
Krzynówek - mimo ostatnio problemów w klubie powinien być motorem napędowym Polski
Lewandowski - przydatny ale w obronie , nigdzie indziej :!:
Mila - stać go na bardzo słabe występy , ale przeciwko Estoni pokazał , że nadal warto go sprawdzać. Trzeba dać mu szanse na mocniejszego rywala
Radomski - dwa miesiące temu media buczały o jego powrocie do Holandii i to do PSV. Niestety w kadrze nigdy się nie sprawdził
Smolarek - OLE :D
Sobolewski - z taką formą jedzie :!:
Szymkowiak - gwiazda w Turcji , ale w słabym klubie. Mimo wszystko lider kadry
Zieńczuk - :roll: jeśli trener nie da mu szasny nic złego się nie stanie
Paweł Brożek - zawsze uważałem go za wielki młody talent naszego futbolu. Chyba trzeba powoli wyjść z tego wieku panie Pawle bo mistrzostwa uciekają :!: :!: :!:
Frankowski - co tu dużo mówić tylko głupota Janasa może pozostawić go w domu :lol:
Jeleń - nie pamiętam dokładnie , ale w lidze strzelił bodajże 4 gole :!: fatalny dorobek jak dla kogoś kto pretenduje do reprezentacji. Jednak przydatny w grze Wisły kilka asyst
Niedzielan - oj razi nieskutecznością , razi :?
Piechna - narazie jest kiełbasa Polska , może po mistrzostwach światowa :?: :D
Rasiak - epsynt
Saganowski - warto dać mu szanse
Ślusarski - wolnych terminów kadra nie ma za wiele , więc Bartek będzie musiał błyszczeć w lidze
Żurawski - ostoja ataku

Miejmy nadzieje , że pojawią się jeszcze jacyś młodzi którzy będą deptać starym 8)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”