Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent
Reputacja: 0

Post autor: AtletiFAN » 31 gru 2005, 11:28

myślę, że wymiana Woodgate za Alberta Luque to byłby dobry interes. Albert w Premiership nie może się odnaleźć, a powrót do kraju mógłby mu pomóc w odzyskaniu świetnej formy jaką prezentował w Deportivo La Coruna.

Jest to naprawdę świetny piłkarz, a mianowicie jest bardzo szybki i posiada bardzo mocne uderzenie. Ma swój styl, a do Realu pasowałby idealnie.

Woodgate nie może ustabilizować formy i ciągle łapie jakieś kontuzje przez, które zapewne nie pojedzie na mundial 2006 w Niemczech.

Tomas Rosicky podobno ma przejść do Atletico Madryt. Słyszałem gdzieniegdzie w komentarzach, że to piłkarz słaby który już dawno się skończył.

dla mnie Tomas Rosicky może nie jest jakimś wybitym piłkarzem, ale ma swój styl, który w Primera Division jest mile widziany.

a tym stylem jest tak zwana zwinność, a także szybkość tego zawodnika. Grając w Sparcie Praga popisywał się również nie przeciętnym dryblingiem(min. bramka w lidze mistrzów przeciwko Arsenalowi Londyn).

Jest to również piłkarz, który potrafi idealnie dograć piłkę. Jak oglądałem mecze Borussi w Bundeslidze to Tomas również obdarzony jest znakomitym strzałem z dystansu jak i z woleja.

Moim zdaniem ten gracz mógłby sprawdzić się w Realu, a według obrońcy Borussi, Christiana Wörnsa to właśnie Czech jest kandydatem na następce Zinedine Zidane'a.

Wróć do „Hiszpania”