no, ale ten, raj dla firm transportowych no... Ten gościu może nadaje się do prowadzenia jakiegoś małego biznesu, ale nie do zarządzania miastem.
Trochę to jednak idzie za daleko, najpierw tego typu gale freaków promowały patologię, gości jacy robili karierę na youtubach robiąc libacje alkoholowe i awantury, później przyszedł czas na jakieś puszczalskie dziewuchy jakie w sumie bodaj wsławiły się m.in tym, że jedna puściła się z całą kapelą rockową. Następnie jakieś wynaturzenia po operacjach plastycznych, karły, pojedynki dziewczyn z chłopakami a teraz doszło do tego, że promuje się gangsterów i robi z nich celebrytów... Powiem szczerze... Nie miałbym nic przeciwko gdyby polskie prawo zabroniło takich gal, to nie tylko promuje ludzi jacy powinni siedzieć w cieniu co daje bardzo złą opinię jeśli chodzi o sam sport jakim jest MMA. Tak jak udało się w Polsce zrobić jedną z najlepszych organizacji MMA w Europie jaką jest KSW, tak później zaczął się robić z tego cyrk, wylew gal które z MMA nie mają nic wspólnego a ostatnio przecież zrobiono galę z grupowych obijaniem sobie mord z udziałem jakiś wojaków osiedlowych. Ktoś to musi zatrzymać w końcu...
Sam jestem ciekaw czy ta gala ogólnie nie zostanie jakoś zbojkotowana, mam wrażenie, że może dojść do jakiś protestów co do jej organizacji a chyba ma się odbyć w marcu? do tego jeszcze trochę czasu z resztą nawet jak się odbędzie, to czuje, że to będzie gala dla nich samych, bo mam wątpliwości czy ktoś będzie chciał kupić bilety lub wykupić transmisje w internecie poza osobami blisko związanymi z zawodnikami i organizatorami.