Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 01 sty 2006, 20:26

Ja myślę, że Tottenham ma teraz tak ustabilizowany skład, że będzie gotowy wydać kupę kasy na Mido, nie kupując w lecie wielkich wzmocnień. Bo jeżeli dojdzie do podpisania przez Kinga nowego kontraktu, Keane nie wykorzysta oferty Celtiku (który jest straaasznie napalony), Defoe zostanie, a Robinson nie odejdzie, to jesteśmy w domu. :) Mamy skład bardzo dobry. I stabilny.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo atak Keane Defoe może też wymiatać. Choć to nie w myśl zasady "Duży i Mały" Wink i jest jeszcze ten niby konflikt Rolling Eyes
O tym konflikcie mówi się teraz niewiele, a tak naprawdę wcale, bo nie grają razem, a na treningach Defoe zdaje sobie sprawę, że jezeli dojdzie do ekscesu z podstawowym piłkarzem, to będzie mu słabo szło, bo może Jol nie wytrzymać i się wkurzyć. Więc myślę, że będzie w stanie się przemóc. Bo nie wyobrażam sobie, żeby Rasiak (który co prawda postraszył Chelsea :lol: B) grał w jednej drużynie z Keanem, Davidsem czy Robinsonem, który gra prześwietnie.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Najwieksze wrażenie ostatnio na mnie robi młokos z obrony - podstawowy gracz lini defensywnej obok Kinga. Taki młody siwy Wink - nie chce nazwiska przekrecić ale chyba Dowson Wink

Dawson. :) Michael Dawson, lat bodajże 23. Myślę, że on z Kingiem tworzy teraz bardzo przyszłościowy blok defensywny. W obronie wydaje mi się, że mamy największe problemy - bo w napadzie i w pomocy mamy aż za wielu dobrych piłkarzy, z defensywą mamy pewne kłopoty, co udowodniliśmy w meczu przeciwko West Brom. Na szczęście Robison na kontuzje nie jest podatny...

*_For_zaza_Milan_* pisze: Nie zapomne gdy Crespo przychodzil go Milanu, Mourinho wymienił by go nawet na Kaladze.... po sezonie powiedziałe że za Crespo chce Shevchenke Wink Crespo strzela teraz bramki dla Chelsea a Mido pewnie będzie nadal strzelał dla Tottenhamu ale za swoja cene.
Za takiego piłkarza, jak Mido, warto zapłacić wiele. ;) Nie martw się, Levy będzie gotów, kiedy trzeba będzie podpisywać z Mido kontrakt. ;)

*_For_zaza_Milan_* pisze:Teraz Roma ma karty w ręku Smile bo nie sądze że już wcześniej zapisali aneks o sumie odstepnego w kontrakcie - bynajmiej nic nie wiem na ten temat.
Ja też nic o tym nie wiem, ale może się zdarzyć tak, że nieoficjalnie coś takiego już zrobili. Byłabym spokojniejsza, gdyby tak było, bo Roma może chcieć za Mido nawet do 10 milionów.

Pozdrawiam.

Wróć do „Anglia”