O tym konflikcie mówi się teraz niewiele, a tak naprawdę wcale, bo nie grają razem, a na treningach Defoe zdaje sobie sprawę, że jezeli dojdzie do ekscesu z podstawowym piłkarzem, to będzie mu słabo szło, bo może Jol nie wytrzymać i się wkurzyć. Więc myślę, że będzie w stanie się przemóc. Bo nie wyobrażam sobie, żeby Rasiak (który co prawda postraszył Chelsea*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo atak Keane Defoe może też wymiatać. Choć to nie w myśl zasady "Duży i Mały" Wink i jest jeszcze ten niby konflikt Rolling Eyes
*_For_zaza_Milan_* pisze:Najwieksze wrażenie ostatnio na mnie robi młokos z obrony - podstawowy gracz lini defensywnej obok Kinga. Taki młody siwy Wink - nie chce nazwiska przekrecić ale chyba Dowson Wink
Dawson.
Za takiego piłkarza, jak Mido, warto zapłacić wiele.*_For_zaza_Milan_* pisze: Nie zapomne gdy Crespo przychodzil go Milanu, Mourinho wymienił by go nawet na Kaladze.... po sezonie powiedziałe że za Crespo chce Shevchenke Wink Crespo strzela teraz bramki dla Chelsea a Mido pewnie będzie nadal strzelał dla Tottenhamu ale za swoja cene.
Ja też nic o tym nie wiem, ale może się zdarzyć tak, że nieoficjalnie coś takiego już zrobili. Byłabym spokojniejsza, gdyby tak było, bo Roma może chcieć za Mido nawet do 10 milionów.*_For_zaza_Milan_* pisze:Teraz Roma ma karty w ręku Smile bo nie sądze że już wcześniej zapisali aneks o sumie odstepnego w kontrakcie - bynajmiej nic nie wiem na ten temat.
Pozdrawiam.