FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tobik33 » 01 sty 2006, 21:05

kulekfcb pisze:Chciałbym bardzo, żeby zagrał Mark w tym spotkaniu, mam nadzieję, że będzie się prezentował tak jak przed kontuzja albo i jeszcze lepiej.
Też bym chciał aby prezentował się tak jak przed kontuzją, jednak trzeba wziąść poprawkę że miał kontuzję i z formą może być różnie...
kulekfcb pisze:We wtorek liczę, że Maxi zajmie miejsce Eto'o. NIech chłopak pokaże na co go stać, jest bardzo ambitny. Miejmy nadzieję, że dostanie szansę pod nieobecność Samuela, który pojedzie na PNA.
Mam takie pytanko Eto'o wraca do klubu 2 stycznia czy już wrócił ?? Bo sądze że jak już wrócił to jednak zagra od pierwszych minut, tak mi sie wydaje...
kulekfcb pisze:Jorquera (dobrze napisałem?).
Dobrze :P
kulekfcb pisze:Myslę, że to spotkanie można wygrać z najmniejszym nakładem sił i zaaplikować kilka bramek rywalowi i nie przeszkodzi w tym rezerwowy skład.
Można to tak wykonać, ale trzeba pamiętać że nie wolno lekceważyć przeciwnika, rozumiem są z 3 ligi ale to o niczym nie świadczy... W poprzednim roku także się przejechaliśmy na teoretycznie słabszej drużynie. Bedę zadowolony z każdego zwycięstwa bo w tym meczu może być różnie...

POZDRO

Wróć do „Hiszpania”