Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 01 sty 2006, 22:18

Może i tak skład ustabilizowany a pamietaj jeszcze o młodym wilku Lennonie :twisted: takich młokosów Tottenham ma wiecej.

O konflikcie cisza ? są wyniki nie ma zgrzytów - nie od dziś znana prawde. :wink: Może tylko wspólne wystepy ich zmotywują w sumie to bardzie muszą motywować Defoe bo Keane jest w max formie. Ten świąteczno-noworoczny miting to potwierdził. No może oprócz WBA ale jak napisałem z głowach wygrali i tak sie skonczyło :wink:
Anka pisze:Michael Dawson, lat bodajże 23.

Własnie :twisted: o tego gracza mi chodziło. Wczorajszy mecz bez Kinga pokazał że siwy nie jest gorszy. Ale on ma podobnego pech co Carragher z The Red's czy nawet King. Mianowicie trio John - Rio - Sol :wink: Choć Dawson z tych wszystkich stoperów najmłodszy.

Anka pisze:Warto zapłacić wiele.
No na pewno tylko ciekawe ile to bedzie to "wiele" - Roma rozdaje karty. Jestem przekonany że zostanie Kogutem na stałe ale ciekawi mnie za jaką cene. Mido to taki piłkarz który wszedzie gdzie grał coś pokazał ale kluby zmieniał czesto. :wink: Teraz chyba znalazł przystań. Kolega z OM w innej części Londynu. :wink:

10 milionów ? to suma z ksieżyca tak naprawde. Teoria - Nie ma chyba nic zapisane w umowie bo byśmy wiedzieli. Jak by to Rzymienie czy kto podał do wiadomość.

Choć jak czytam że Matteo Ferrari może zostać na stałe na Goodison Park za 5 milionów to nie chce strzelać ile trzeba dać za Mido :roll:. Na samym Evertonie Roma wyjdzie :wink:

Pozdrawiam :)

Wróć do „Anglia”