Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 sty 2006, 0:52

Czemu nikt go nie wystawi na DM ? może dla tego że nie ma Wengera :roll: Wiesz każdy trener ma swoją koncepcje i wizje gry. Luxe widział Real bez klasycznych skrzydłowych - to sie mogło sprawdzić ale nie musiało.

Jak pokazały spotaknie nie udało sie - choć wiem na "właśnej skórze" że można tak grać bo mam przykład na Milanie :wink: bez skrzydłowych bo ich role pełnią obrońcy - boczni.

Ale zawuważ że Luxe swoją wizją gry nie widział mejsca dla Solariego i Figo którzy odeszli - Figo sie odrodził a Santiago ma jakieś kłopoty w Interze. A kto wie czy nie brakuje tego piłkarze Realowi. To był zawsze piłkarz który mógł grac mało ale wnosił bardzo dużo w gra Króleskich

Jak już wspominamy bramki to przypomniały mi sie dwie takie cudne Solariego - jedna chyba w derbach gdy zaczą akcje na prawej stronie jednym zwodem scią dośrodka i zasadził w okno. :twisted: Druga to gdy był ustawiony na 18 metrze bramkarz rywali wyblił piłke przed siebie a ten ją zgasił na klacie - pozwolił opaść - i sie złożył tak max zagarniając piłke - majstersztyk

Konczyć trza - dobranoc Panowie :!: jeszcze meczyk NBA trza można obejrzeć :p

Pozdro :wink:

P.SStan ale zauważ że on nie ma jednej swojej pozycji wiec co tak naprawde mają kibice od niego wymagać jak w każdym zespole gra/ł inaczej wliczając Canarinhos.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 0:56 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”