stan_mic pisze:Sorry, ale wg was Baptista gra źle, bo niestrzela tylu bramek? Czy wg was przeszedł do Madrytu, by zdobyć korone króla strzelców? Wg mnie przeszedł dlatego, że jest świetnym zawodnikiem, potrafiącym równie dobrze grać ofensywnie jak i defensywnie. Gdyby Real chciał kupić wspomnianego wcześniej "króla strzelców" to kupiłby napastnika, a nie pomocnika!
Nie chodzi o bramki. Czy widziałes chociaż jeden emcz w jego wykonaniu? Zagrał dobrze w jednym meczu, teraz jest już coraz gorzej. Najlepsze jest to ze ten piłkarz w Sevilli zapieprzał jak malo kto, atomowe uderzenie, budowa ciała jak u goliata , jak na swa mase szybki i zwinny, stzrelał wyśmienicie wolne a glową grał jak malo kto.
A w Madrycie, Julio zwalnia kazda akcje która mozna wyprowadzić o wiele szybciej, traci duzo piłek za duzo jak na niego, strzaly ma bardzo niecelne...główki to samo.
Grająć w Sevilli jako Dm miał wielki pociąg pod bramke rywala, instynkt napastnika, potrafił ze środka pola przejsć 3-4 rywali huknąć i zdobyć gola a czasami pozwalal sobie strzelac z blzszej odleglosci, spróbowano go na mediapunta strzelał wiecej ejszcze i wylądował jako snajper. W Realu zagrał chyba już na akzdej pozycji. Bo i na DM'ie grał ustawil go tam 'lux' była lewa pomoc, mediapunto, prawa pomoc i w koncu napad. Strzelil nam dwie bramki jedną bardzo ładna...z wolnych co strzelal ejden zatrzymal sie na poprzeczce. Skuteczność bardzo niska poniewaz ten piłkarz dosć czesto dochodził do sytuacji wrecz 100% i nie strzelał.
Mam nadzieje że Julio się przebudzi bo narazie sprawia wrazenie przytloczonego, zakręconego jak sloik, moze go ktoś odkręci...bo inaczej Perez go sprzeda, aszkoda by mi było Julio, choć nei gra na miare oczekiwań to kazdy wie co w nim drzemie...
'Sisinjo'