FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 02 sty 2006, 12:08

Również uważam, że Eto'o ma pełne prawo do tego, aby wyjechać na PNA. Szkoda będzie tych opuszczonych spotkań, ale reprezentowanie własnego kraju to jednak powinien być priorytet. Mecz, które ewentualnie opuści będą raczej proste. Damy radę bez niego. Ważne, aby wrócił cały i zdrowy na Atletico. Nie chcę nawet cytować fragmentów tego co napisał janiofcb. Bez przesady. Ta wersja pesymistyczna to jawne przegięcie :naughty: Zastanawiam się czy Ci posta nie edytować :smile2: :wink: Sami zapewne będzie chciał pomóc Kamerunowi zmazać plamę jaką było nie zakwalifikowanie się do Mundialu. Bardziej mi szkoda nie tyle wyników Barcelony pod jego nieobecność bo te będą dobre, ale tego, że Eto'o nie będzie mógł powiększyć swojego dorobku bramkowego.

Odnośnie BO to na pewno nie jest koniec stronki. To po prostu niemożliwe. Zapewne są jakieś problemy z serwerem, ale nie mam jeszcze dokładniejszych informacji. W sumie to postaram się dowiedzieć. Bienias na pewno coś wie, ale ostatnio chyba rzadziej bywa na forum. Jak tylko czegoś się dowiem to poinformuję o tym w tym temacie.

Wróć do „Hiszpania”