Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 sty 2006, 13:33

Drugi dzień nowego roku a już dziś Premiership gra kolejna kolejke. Co prawda najwieksza jatka dopiero jutro ale dziś na Upton Park też może być ciekawie.

Całkiem mi z głowy wypadło że zaraz Chelsea gra swój mecz :wink: Rywalem "The Bluse" bedzie fabryka talentów z "boskim" Royem Carollem w bramce czy młodym Antonem Ferdinendem w obronie - w ataku brylują Harewood i Zamora no i Teddy "Old" Sheringham. Choć ostatni leczy uraz :(

Ten mecz ma jednego faworyta. Ale zawsze mi sie przypomina mecz Wigan - Chelsea z poczatku sezony. Gdy beniaminek podszedł do meczu w imie hasła "Bij mistrza" i dopiero w 92 minucie Crespo w ławki uratował Chelsea.

Ostatnie spotkanie Chelsea wygrywała, dobra forma Crespo, Robbena czy też Cola, Cech w ostatnim meczu popełnił strasznego babola :P (cos ala Jurek ) ale to był wypadek przy pracy. Ciekawe czy Mourinho dziś wystawi w ataku Hernana czy Czołg Drogbe odpoczatku. Chyba jeszcze przed PNA bedzie chciał skorzystać z Drogby.

Mecz na Upton Park wcale nie musi być łatwy dla Chelsea. I mam taka nadzieje. Pamietam ostatnie spotkanie West Ham - Newcastle - Sroki wygrały co ostatnio jest ewenementem bo forme prezentują mizerną. Ale wygrał tylko dla tego że West Ham chyba sam nie wierzył że może wygrać. Bo w moim odczuci byli lepsi. Przegrali 4;2 (hattrick Owena) ale nie musieli przegrać. Syndrom beniaminka :lol: nie wierzyli że są lepsi :wink:

Stawiam wynik 1:1 :!: :twisted:

Po bramkach Yossia Benayouna (to w ramach sympati jeszcze z czasów La Liga :roll:) i Joe Cole.

A jak Chelsea wygra to po walce :wink: i max jednym golem :wink:

P.S. Już pewne że w Chelsea zagra z Duffem i Robbenem - jest Geremim ale w obronie na prawej flance ... :roll: jest Essienem - wraca Lampard do gdy. Zaczyna budować nowy rekord :) W ataku Drogba :twisted:
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 13:45 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”