FMy

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post autor: Viktor » 02 sty 2006, 19:05

mrowa607 pisze:moze mi ktos wyjasnic jaki jest powod tego ze niektorym zawodnikom pojawia sie ze kontrakt nie jest chroniony?np mam w Barcelonie Ronaldinho ktory ma 2 lata do konca kontraktu a pisze mu ze jest niechroniony.Co mam zrobic zeby ten anpis zniknal poza podpisaniem nowego kontraktu(nie moge tego robic bo przekrocze juz maxymalnie budzet placowy)
Chyba nie ma innego sposobu.A budżetem placowym się nie przejmuj bo od jego ieznacznego przekroczenia nie zbankrutujesz :wink:
Rom$on pisze:Pamiętam jak kiedyś poleciłem grę Hull City w FMie to niektórzy się ostro wkręcili. Ja sam grałem tym klubem jeszcze w CM 03/04, a tam był w Third Division, ale budrzet już był wysoki. Po 5 sezonach zdobyłem mistrostwo Premiership. Jak się nudzicie to nadal polecam grę tym klubem, Duży budrzet, przychylny zarząd do rozbudowy stadionu i bazy. Sama radość z grania. Obecnie gram Feyenoordem Roterdam. Sprzedałem Karima Saidiego do Amerika (MEX) za najbardziej perspektywistycznego bramkarza=Ochoa. Grając interem zauważyłem go w składzie Arsenalu i był wart 50mln €. Poszukuję kogoś na środek obrony. Chciałbym wydać nie więcej niż 5-6mln €. Kogo polecacie?
A grasz w CM 03/04 czy FM 2005/6 :?: No bo w końcu nie zrozumiałem.
Jak w Fm 06 to polecam ci Vanden Borre.Jak w Fm 05 to Naldo

Wróć do „Hyde Park”