Opisz poprzednika

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 sty 2006, 20:26

adekk hmmm :roll: Bez watpienia forumowa ekstraklasa. Pisze w stylu, ktory chcialoby sie tu ogladac caly czas, chociaz chwilami odnosze wrazenie jakbym czytal jakis podrecznik, a tego nie lubie :lol: Ma dosc irytujacy ulubiony klub, ale przynajmniej wie co to orange power, wiec nie jest z nim tak do konca zle. Mimo, ze chwilami jego porownania i ironiczne wypowiedzi mnie irytowaly (pewnie dlatego, ze byly glownie skierowane w strone Realu :roll:) jest typem zaslugujacym na slowa uznania. Naprawde.

Tomachos dobry zawodnik. Nie wszyscy to zauwazaja ale jest naprawde inteligentnym facetem. Ma wobec mnie pewien dlug o ktorym nie zapomne :twisted: ale z racji kilkudniowego sylwestra obecnie jestem nieosiagalny pod wzgledem alkoholu i nie zanosi sie zeby sie to zmienilo przed wielkanoca :lol: Jego styl nieodparcie kojarzy mi sie z Piotrkiem, bo tak samo jak on lubi wpasc, skrobnac cos niekoniecznie zwiazanego z tematem, ale zazwyczaj zabawnego.

Toudinho chyba najwiekszy krolewski fanatyk na forum. Szczerze mowiac nie mam pojecia ile ma lat, a jestem ciekawy. Wiedze ma ogromna, szczegolnie w kwestii La Liga i Krolewskiego Realu. Potrafi dostrzec bledy w swoim klubie i nie broni w ciemno i z glupim uporem wszystkiego co zwiazane z Realem. A to na pewno jest zaleta. Jedyne zastrzezenie mozna miec do jego ortografii, bo chwilami strzela takie cuda, ze glowa boli :wink: ale to tu normalnosc, wiec nic sie nie dzieje. Ogolnie - gorna polka.

Wróć do „Gry Forumowe”