czego bym tu nie napisał, to i tak mogłoby to zostać naznaczone klauzulą "ale to już było..."...user, z którego powinni brać przykład niedoświadczeni użytkownicy, których on tak namiętnie tępi, ale też próbując nawracać...nie znosi głupoty i debilizmu....miłością jego jest F.C Barcelona i to ona właśnie zajmuje większą powierzchnię jego serducha w kolorach blaugrana, którym od świtu do zmierzchu jest na Camp Nou.....pisze z pasją, co widać w jego każdym poście i każdym komentarzu przy WP....piszę mądrze i przemyślanie... czytanie jego postów daje mi jeszcze nadzieje, że cytat, który przytoczyłem w sigu nie jest do końca prawdą......znalezienie jakiegokolwiek błędu w jego poście graniczy z cudem, podobnym 200 tys. przejechanych km. na liczniku dowolnego modelu Daewoo ....ma tak ogromną wiedzę futbolową, żę starczyłoby żeby nią obdzielić całą masę tych sezonowych kibiców, którym, jako członek PArtii i przodownik pracy, mówi stanowcze i gromkie NIE!....zamieszkuje w Lublinie....pozycja play-makera jest mu przypisana zarówno na boisku, jak i na forum....wg mnie wódz obozu kibiców Barcy na tym forum...
Partia patrzy i podziwia...
Loco
fan Realu...i w tym miejscu mógłbym już skończyć tą opowiastkę z pożytkiem, zarówno dla niego jak i dla mnie....już i tak mam za wysokie ciśnienie..
ponadto jego ranga mówi sama za siebie...bohater z cyklu "niepoprawni marzyciele".....no i to chyba na tyle...po co krew sobie psuć..
Toudinho
kibic Realu...jednak z całego szeregu tych kibiców to właśnie on się szczególnie wyróżnia...jego wiedza nie zna granic...nie jest niepoprawnym marzycielem, a nawet mogę z całą powagą w głosie powiedzieć, żę stąpa pewnie po ziemi...gdy nadejdzie taka potrzeba potrafi uderzyć się w pierś i przyznać do błędu, co jest towarem deficytowym w dzisiejszym świecie...dysputa z nim to więcej niż zwykła przyjemność...oby więcej takich kibiców Realu, a ten świat wyglądałby zupełnie inaczej...pisze zarówno w temacie La Ligi jak i czasami w topicu o Lidze Angielskiej...pisze mądrze, ciekawie...zaprzeczenie mojego siga...jak najbardziej pozytywna postać na forum...
Pozdrawiam...