Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Jones » 03 sty 2006, 15:50

kulekfcb pisze:nie mów hop... Pewne to bedzie za rok czy sie sprawdził czy nie, teraz nie można gdybać bo moze byc zupełnie inaczej

No tak, fakt zbytnio się zagalopowałem ;) No jakby tak trzeźwo na to popatrzeć to transfer Cassano to nie jest jakies wielkie ryzyko dla Realu, ale coś mi się wydaje, że Antek nie będzie zbytnio zadowolony z perspektywy ławki rezerwowych nawet w takim klubie jak Real, i wtedy może zacząć swoje niesforne igraszki ;) No ale jakby nie patrzeć to może to być szansa aby dorosnąć nie tylko piłkarsko ale również jako człowiek. Każdy chyba wiedział jak zachowywał sie Ronaldinho jeszcze za czasów gry w PSG, a po transferze do Barcy można powiedzieć, że dorósł.
Niggaz pisze:Cassano wcale nie musi się zachowywać jak amator. Równie dobrze możemy zobaczyć Antka zdeterminowanego do pokazania własnych umiejętności zwłaszcza na tle pozostałych bądź co bądź gwiazd Madrytu.
No oczywiście że taka opcja jest możliwa, ale powiedz mi Niggaz czy wierzysz w to?;) Bo ja jakos nie potrafie sobie go wyobrazić zapier*alającego jak osioł aby być w 1 składzie.
Niggaz pisze:Co on niby może zrobić? Zarząda gry w pierwszym składzie a trener się nie zgodzi? No i co z tego. Nikt się tym nie przejmie. Cassano w Romie i ogólnie we Włoszech był znany. Tutaj nie jest.
No fakt masz racje zbytnio się zapędziłem i nie wziołem tej opcji pod uwagę ;)

Wróć do „Hiszpania”